Paklinski otoci

Lounge bar Zori na otoku Sveti Klement

Zori restoran, smješten na otoku Sveti Klement, koji pripada skupini Paklinskih otoka, nedavno je dobio i lounge bar s prekrasnim pogledom na more.


- Često su nam dolazili gosti koji su tražili mirno, opuštajuće mjesto, gdje mogu popiti piće i uživati u pogledu. Budući da smo mi, kao restoran, prije svega bili usredotočeni na pružanje usluge hrane, nismo im imali ništa za ponuditi. Tako je ovaj lounge bar - produžetak restorana - nastao upravo zbog naših gostiju. To je upravo i njegov koncept - mjesto gdje se naši gosti mogu opustiti, uživati u koktelima koji su spravljeni od kvalitetnih sastojaka, u jedinstvenoj ponudi vina i vrhunske hrane - govore iz Zori restorana i lounge bara, gdje se mogu probati i signature cocktails, odnosno kokteli koji su osmišljeni samo za Zori. Za dizajn interijera lounge bara zaslužna je arhitektica Meliha Mehmedagić Nanić, a lounge bar već prima svoje goste.






Zori restoran i lounge bar smješten je u uvali Vinogradišće te je restoran već godinama poželjno odredište među brojnim nautičarima i turistima koji dolaze posjetiti Hvar, ali i kao mjesto za destinacijska vjenčanja iz cijeloga svijeta.





- Radimo i razne evente, a kod nas uglavnom dolaze strani turisti koji se u restoran vraćaju godinama. Fokusiramo se na kvalitetnu uslugu i kvalitetne namirnice, poput mesa organskog podrijetla, vrhunske belgijske čokolade, jestivog cvijeća i mnogih drugih - govore iz Zori lounge bara, koji će zasigurno biti jednako popularan kod gostiju kao i sam restoran.











Zori restoran&lounge bar

Palmižana 19, Hvar
Radno vrijeme: 11.30 - 23
Primjer cijena: Aperol Spritz 75 kn, Zori martini 95 kn

Izvor: Like!

Foto: Restoran Zori / Nolte Lourens Photography

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 00:38