PLUTAJUĆA JEDINICA OD 400 KVADRATA

Luksuzna kuća na vodi koja mami uzdahe

 Arkup.com
Ova nevjerojatna dizajnerska plutajuća kuća kreće se kamo i kada god vi to poželite!

Danas vas vodimo u kuću koja nas nije oduševila samo svojim interijerom i dizajnom, već i funkcionalnošću kojom se, ni manje ni više, nego kreće na vodi. Naime, ova plutajuća dizajnerska kuća jedinica je napravljena od visoko kvalitetnih odabranih materijala, a osim nevjerojatnog interijera, dolazi sa izuzetnim završnim eksterijerom. Projektiranje ove moderne, efikasne i profesionalno izgrađene kuće sa shvaćanjem prave suštine modernog života potpisuje nizozemski Waterstudio.

Ova plutajuća kuća namijenjena je svima onima koji od svoga doma prvenstveno traže visoku kvalitetu, moderan dizajn, udobnost, stabilnost, ali i određenu dozu sigurnosti. Ono što je dodatna vrijednost ove nekretnine jest činjenica da se bez ikakvih problema savršeno uklapa u okolinu prirode il postojećeg gradskog pejzaža.

Arkup je nevjerojatna plutajuća kuća koja se kreće po vašim željama po svim vodenim površinama, ali je ujedno vrlo samodostatna, izdržljiva i ekološka, ​​za razliku od mnogih drugih jahti i brodova koji zagađuju okoliš. Ovaj je zanimljiv i nesvakidašnji projekt osmišljen kako bi odolio ili, možemo reći, izbjegao ekstremne vremenske prilike te ima vlastite autonomne sustave koji omogućuju lagodan boravak.

S ukupnom površinom od gotovo 400 kvadrata, ova je divna kuća izuzetno stabilna i idealna za sve one koji se jutrom najviše vole buditi uz more.

Sve fotografije ove besprijekorno uređene plutajuće kuće pogledajte u našoj galeriji. Moramo priznati da je nas naprosto oduševila, a kako se sviđa vama?

Foto: Arkup.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:43