NE PROPUSTITE

Luksuzni magazin D&D GOLD na čak 180 stranica još je kratko u prodaji

 

Još samo nekoliko dana na kioscima će biti luksuzni godišnjak na glossy papiru D&D GOLD. Magazin ima čak 180 stranica i idealno je štivo za sve koje zanimaju arhitektura, dizajn i estetika u svim segmentima života.

Tako u D&D GOLDU možete vidjeti kako izgleda najluksuznija vila u Dalmaciji, futurističke arhitekture koja jednostavno oduševljava. Otvaramo i vrata divne kamene kuće na Hvaru te suvremenog stana u Zagrebu, u kojemu bismo rado stanovali. Provjerite zašto! Sigurni smo da će pripadnice ljepšeg spola biti zadovoljne zbog teme o sedam autentičnih i vrlo zgodnih hrvatskih kreativaca. Svaki od njih radi svoj posao sa strašću, talentom i znanjem, a uz to privlače pozornost atraktivnim izgledom i mladošću. Donosimo i motivirajuću priču o dizajnu kao biznisu.

Okupili smo, naime, grupu domaćih poduzetnika koji su nam ispričali kako su i zašto (hrabro) odlučili uložiti u oblikovanje proizvoda i detalja za dom. Dozu inspiracije potražite u fotopričama - idejama kako osmisliti savršen vrtni party i načinima na koje možete kombinirati različite materijale, stilove, uzorke i boje, ukratko - spojiti nespojivo.

Vodimo vas i u trenutačno najpopularniju Instagram lokaciju na kojoj se žele slikati baš svi (hint: u Meksiku je), izdvajamo kojih to top 9 mjesta morate vidjeti ako vas put odvede u talijansku prijestolnicu mode Milano, a preporučujemo vam i glazbu i albume koji će vas činiti sretnima dok se opuštate. Kao temu broja odabrali smo nešto što smo dugo planirali odraditi, a sada smo to i uspjeli - život u regiji, odnosno kakva je kultura stanovanja u Srbiji, Sloveniji te Bosni i Hercegovini.

Ne propustite nabaviti svoj primjerak magazina D&D GOLD.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 09:08