Resort Fenomen Plitvice

Magična lička zima

Odmor u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera, oaza elegancije i vrhunskog luksuza, sjajna kombinacija moderne kuhinje i ličkih specijaliteta, atraktivna priroda, bogata kulturna baština – blagdani u Lici doživljaj su za pamćenje!

Savršena za izlete, brojne aktivnosti, ali i potpuno opuštanje, Lika je ove zime apsolutni hit, osobito za ljubitelje luksuza koji su dobili novo mjesto vrhunske elegancije u srcu Nacionalnog Parka Plitvička jezera. Fenomen Plitvice u Plitvica Selu na prvi pogled čini se kao tipično ličko selo s tradicionalnim drvenim kućama, no iza drvenih vrata krije se svijet moderne udobnosti s luksuznim apartmanima.

Interijer odiše lakoćom, djelomično je obložen svijetlim i fino obrađenim drvom te autohtonom sedrom, kamenom tipičnim za područje Like, a retro šarm daju mu detalji poput ojastučenih stolaca, kaljeve peći, metalnog zvonca na vratima…

Resort je sjajan izbor za sve one koji traže novu dimenziju odmora i posve drugačije iskustvo za novogodišnje blagdane. Novogodišnji paketi uključuju svečanu buffet večeru u vrhunskom restoranu Kozjak, a ljubitelji intimnijih proslava novu će godinu dočekati u prostranom apartmanu u omiljenom društvu uz pucketanje vatre u kaminu.

Opuštanje u spa zoni, šetnja uz potok koji teče naseljem, posjet veličanstvenom Velikom slapu udaljenom desetak minuta od Fenomena Plitvice, razlog su više da zimski odmor rezervirate u Lici, koja je neodoljiva u to doba godine.

Više informacija potražite na: Facebook stranici Fenomen Plitvice.

Foto: Fenomen Plitvice

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. veljača 2024 09:56