MODERNO STANOVANJE

Majka s dvije kćeri u jednom jako šarmantnom domu

 

Danas vas vodimo u razgledavanje Olinog stana i nadamo se da imate vremena za još jednu dozu inspiracija. Ola ima 36 godina i prije više od godinu dana rodnu je Varšavu zamijenila New Yorkom.

Stan u kojem živi s dvije kćeri i sivim mačkom, njezino je neiscrpno vrelo inspiracija, koje rado dijeli na Instagram profilu @theblueyedgirl_style. Trenutno je u potrazi za poslom, ali kao i svaka majka, najviše vremena posvećuje kćerima, dok ostalo slobodno vrijeme uživa u hobijima: dizajnu interijera i modi. Na Instagramu gotovo svakodnevno objavljuje fotografije svog šarmantnog doma, u kojem stanuje tek nekoliko mjeseci, ali ga konstantno uređuje i dotjeruje.

Topao, udoban i svijetli stan ispunila je biljkama, na koje je posebno ponosna, a različitim uradi sam projektima i kreativnim idejama mijenja atmosferu poput iskusnih dizajnera. Inspiracije i projekte pronalazi u časopisima i na web stranicama, koje zatim, vješto prilagođava ovom simpatičnom prostoru.

Ukrase kupuje u trgovinama s pristupaćnim cijenama - H&M Home, Ikea, TK Maxx, ali i buvljacima. Ne robuje trendovima i vodi se vlastitim željama i mogućnostima. Prilikom uređenja ovog stana prvo je napravila popis stvari koje najviše voli i koje su neophodne te krenula s uređenjem. Sve je započela s neutralnim bojama, jednostavno se kombiniraju i nikada ne izlaze iz mode. Stan je prepun različitih tekstura, uzoraka i ukrasa, ali sve izgleda jako ugodno i udobno, i baš kako volimo. Zavirite u njezim šarmantni stan i slobodno stisnite slijedi na Instagramu, vjerujte nam, nećete požaliti.

Foto: Instagram @theblueyedgirl_style

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 23:35