15-sekundni video

Makeover kuće za čistu peticu: Pogledajte nevjerojatnu transformaciju Kristinine kuće!

Christine Higgs (@_forthehome)
U svega 15 sekundi, Christine vodi gledatelje kroz nevjerojatnu transformaciju kuće, koju ćete zasigurno i sami poželjeti podijeliti

Svi smo čuli za TikTok, trenutačno jednu od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu. Treba li nam još jedna? Treba! Jedna od najvećih prednosti ove, relativno nove aplikacije na svjetskom i domaćem tržištu, jest činjenica da je neopisivo jednostavna za korištenje, stvaranje, dijeljenje i praćenje. Tek nekoliko klikova i avantura stvaranja zabavnih video zapisa koje ćete zatim dijeliti s prijateljima može početi. Dakako, ova društvena mreža namijenjena je ponajprije mlađoj populaciji. Filmići su najčešće zabavnog karaktera, izuzetno su brzi i kratki poput video zapisa Christine Higgs (@_forthehome), koji je u samo jednom danu na TikToku skupio gotovo 700 000 pregleda.

No, jasno je i zašto. U svega 15 sekundi, Christine vodi gledatelje kroz nevjerojatnu transformaciju kuće, koju ćete zasigurno i sami poželjeti podijeliti.

Početak videa prikazuje unutarnje prostore od kojih su mnogi nedovršeni i vanjski izgled kuće od crvene opeke. Zatim vas vodi kroz obnovljenu kuću počevši od vanjskog dijela koji je obojen u bijelo. Dalje slijedi, topao, privlačan interijer. Prva slika prikazuje dio dnevnog boravka u kojem se nalazi veliki kamin. Sljedeća slika je kupaonice s crnim četvrtastim pločicama i toalet sa zelenim biljkama.

Ostale prikazane sobe su: kuhinja u kojoj se nalaze ormarići u plavo-zelenoj boji i soba u potkrovlju s ugodnim podnim jastucima i visilicom u obliku košare. Video također prikazuje dvije prozračne spavaće sobe i kupaonicu s prekrasnom crnom vintage komodom. U posljednjem kadru je bijela stolica koja se vrt u dvorištu kuće. Transformacija kuće je zaista zapanjujuća!

"U ovom kratkom videu od 15 sekundi su godine i godine vrijednog rada i planiranja", napisala je Christine u komentaru na svoj post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:44