Kao iz snova

Mala, ali vrhunska kućica od 46 kvadrata. Cool mjesto za sva godišnja doba

 AIRBNB /
Tvorci ove male kućice u šumi odlučili su putnicima pružiti priliku da ostvare svoj san iz djetinjstva – da žive u kućici na stablu

Dizajnirali su kuću koja doslovno lebdi 6 metara iznad zemlje i sada je iznajmljuju na web stranici Airbnb. Prema zakonima žanra, kućica je prilično male veličine ima svega 46 četvornih metara, ali iznutra, zahvaljujući svijetlo bijeloj boji i skandinavskom dizajnu te funkcionalnom planu, lako može primiti do 6 osoba. Veliki prozori i drugo svjetlo vizualno čine unutarnji prostor mnogo većim, dok otvorene police u kuhinji i dekor u skandinavskom stilu dodaju lakoću i udobnost.

image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /

Nadahnuti planinskim životnim stilom i skandinavskom arhitekturom koja uključuje jednostavnost, funkcionalnost i udobnost, osmislili su okruženje čistih linija, neutralnih paleta i prirodnog svjetla.

image
AIRBNB /

Gosti ovdje mogu pripremati vlastite obroke u dobro opremljenoj kuhinji s mini-hladnjakom, pećnicom i pločom za kuhanje.

image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /

Klickitat Treehouse ima prozore od poda do stropa koji vam pomažu da uživate u pogledu iznutra i još puno pogodnosti, kao što su grijanje, klima uređaj, kuhinja te unutarnji i vanjski tuševi. U ovoj kućici na drvetu može udobno spavati do šest osoba jer se u jednoj spavaćoj sobi nalazi bračni krevet, a u drugoj dva bračna kreveta.

image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /

Tako ugodno i primamljivo za druženje

U dnevnom boravku pronaći ćete kožni kauč, knjige, igre i stolić za kavu. Sjednite i opustite se u prostoru s puno prirodnog svjetla, okruženi neutralnim paletama, čistim linijama i jednostavnim detaljima pomaže da se ovdje osjećate kao kod kuće. Tu su i klizna staklena vrata koja iz dnevne sobe vode na terasu s roštiljem na propan, vrtnim stolom i Adirondack stolicama.

image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /
image
AIRBNB /

Ova kućica na stablu okružena šumom ima vanjski tuš i pravu vatru samo nekoliko minuta hoda niz stepenice i preko mosta. Imanje ima 15 jutara šume koje možete istražiti vijugavom stazom.

image
AIRBNB /

Ovo je idealno mjesto za odmor putnika koji se žele odmoriti od tehnologije jer nema Wi-Fi, a mobilni signal je slab.

Što kažete na vikend odmor u ovakvoj kućici na stablu?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 09:19