Mala kvadratura traži dobra rješenja

Kad cijeli život stane u jednu sobu

Donosimo vam sjajan primjer interijera od 17 četvornih metara. Dizajnerica Lyudmila Ermolaeva osmislila je vrlo zanimljiv način kako smjestiti sve što je potrebno u tako malo kvadrata i potrudila se da interijer bude ne samo funkcionalan, nego i da odlično izgleda.

Multifunkcionalni i ugradbeni komadi namještaja bili su neizbježni za uspješnu realizaciju ideje. Bijela i svijetla boja drva pridonose prozračnosti i odličan su odabir da se prostor ne bi dodatno zatvorio. Glavni dio interijera funkcionalna je cjelina sastavljena od kuhinje i dnevne sobe, a blagovaonica i spavaća soba dodaju se po potrebi. Sofa koja se u samo nekoliko poteza pretvara u udoban krevet, rasklopni blagovaonski stol, samo su neka od rješenja koja dominiraju u malom satnu. Udobnost interijera postignuta je kombinacijom boja i materijala koji su korišteni za uređenje. Mali zatvoreni balkon osmišljen je kao prostor za rad koji po potrebi također može mijenjati funkciju.

Izvor: home-designing.com

Foto: : Lyudmila Ermolaeva

Imate stan, kuću ili projekt koji želite podijeliti? Popunite obrazac u nastavku, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.


Odaberite nekoliko fotografija te ih stavite u .zip arhivsku datoteku težine do 5 MB.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:55