POGLEDAJTE NAJLJEPŠU MALU KUĆU

Mala. Zgodna. Moderna. Mladenačka. Ma, predivna!

 

Trend malih i kompaktnih životnih prostora ne posustaje, pa je tako na tržištu sve više domišljatih rješenja koja u iznimno malo prostora uspijevaju smjestiti doista sve što vam može zatrebati. Jedan od takvih prostora ova je kućica tvrtke New Frontier Tiny Homes imena Alpha Tiny Home. Na samo 23 metra kvadratna nalaze se sve tipične prostorije za život – spavaća soba, dnevni boravak koji se pretvara u blagovaonicu, kupaona i kuhinja, pa čak i terasa!

Odlično je što se ova kućica može prilagoditi potrebama budućeg vlasnika. Visokokvalitetna kućica skuplja je od većine ovakvih malih kuća i iznosi 95 000 dolara i to zbog kvalitete materijala, vrsne izvedbe same strukture, multifunkcionalnosti namještaja i maksimalno iskorištenog prostora.

Kućica ima terasu i nadstrešnicu koju je moguće otvoriti prema potrebi, drvene podove, velike staklene prozore pa čak i jacuzzi. Spavaća soba smještena je iznad kupaonice i do nje se dolazi ljestvama. Stol u blagovaonici skriven je ispod povišene kuhinje. Izvrsno!

Više informacija potražite OVDJE

Izvor: Rafinery 29
Foto: STUDIO BUELL PHOTOGRAPHY

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 15:23