DIZAJNERSKI PROSTOR IZ SNOVA

Mali stan od 34 kvadrata s fantastičnim pogledom

Ovaj studio apartman od 34 četvorna metra savršen je primjer uspješne organizacije i dizajna u interijeru

Već pri samom ulasku u ovaj simpatično uređeni stan od 34 kvadrata u Brazilu možemo vidjeti da je riječ o istinskim zaljubljenicima u dizajn i uređenje interijera. Uređenje ovog stambenog prostora potpisuje brazilski studio Andrade & Mello Arquitetura, a rezultati su sjajni. U nastavku pogledajte kako izgleda ovaj mali, ali besprijekorno uređeni stan.

Urbani i minimalistički stil u stanu pojačan je veselim bojama poput žute ili plave. Interijer je praktično i savršeno dizajnerski namješten, a dijeli na nekoliko različitih područja. Pa tako, na primjer, sjedeća garnitura služi kao granica između dnevnog boravka i prostora za spavanje, dok je terasa naknadno dodana kako bi se povećao dnevni prostor u stanu.

Svaki, pa i najmani detalj u prostoru pomno je biran kako bi se uklopio. S obzirom na to da je ovdje riječ o relativno maloj kvadraturi, gotovo sav namještaj izrađen je po mjeri kako bi se iskoristio apsolutno svaki centimetar te ništa ne bi ostalo zapostavljeno.

Dizajnerima je jedan od najvećih izazova billo uređenje kupaonice koja ima tek nekoliko kvadrata. Ipak, unatoč preprekama, uspjeli su stvoriti divan i moderan prostor koji je u mnogim stanovima nerijetko nepravedno zapostavljen.

Izvor: Planete Deco.fr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. ožujak 2024 02:51