Domišljato uređen

Mali stanovi nimalo ne moraju biti dosadni, a ovaj je interijer savršen primjer!

 ZUKKINI/
Domišljato uređen dom koji se nalazi na našim fotografijama osmislio je dizajnerski studio Zukkini

Prostire se na samo 29 četvornih metara prostora. Upečatljivi uzorci na zidu dnevne sobe te snažni plavičasti tonovi sa sjajnim premazom na ormarima kako u kuhinji tako i u dnevnoj sobi i hodniku čine ovaj interijer zaista posebnim.

image
ZUKKINI/
image
ZUKKINI/
image
ZUKKINI/

Kuhinja je od dnevnog boravka vizualno odvojena različitim materijalima na podu pa se tako svijetli parket pretvara u bijele pločice lake za održavanje. Dodatno ih razdvaja drveni stol za objedovanje u obliku visokog šanka s dvije metalne barske stolice. U čitavom prostoru pažnju privlače i dojmljiva rasvjetna tijela - luster od visećih žarulja u dnevnoj sobi i dvije veće viseće lampe iznad stola u kuhinji.

image
ZUKKINI/
image
ZUKKINI/
image
ZUKKINI/

Geometrijski uzorci podsjećaju na art deco stil, a elementi od svijetlog drveta čine prostor prirodnijim i ublažavaju jaku plavu. Kao potpunu suprotnost tom prostoru dizajneri su osmislili dramatičnu i tamnu kupaonicu izvedenu u crnoj i bijeloj boji.

image
ZUKKINI/
image
ZUKKINI/
image
ZUKKINI/

Jedna praktična ideja vidljiva u ovoj kupaonici jest umivaonik smješten tik iznad perilice za rublje za maksimalnu uštedu prostora. Mali stanovi nimalo ne moraju biti dosadni, a ovaj je interijer savršen primjer!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 23:44