Malo, ali svijetlo potkrovlje

Stan koji krije iznenađenje!

Iako je veliko samo 36 četvornih metara, ovo je potkrovlje pravo malo blago. Interijer je pametno podijeljen i organiziran tako da su sve funkcije međusobno povezane, ali i jasno razdvojene.

Prostor kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonica dijele isti tlocrt, dok je prostor za spavanje na katu do kojeg vodi stubište. Kuhinja zauzima samo jedan kut prostorije, a dnevni boravak sastoji se od sofe koja je smještena ispod kosog krova s prozorom i malog stolića. Boje su lijepo kombinirane. Kuhinja je bijela i nenametljiva baš kao i podovi i strop, a atmosfera je ugodna i relaksirajuća. Stubište je najvažniji element u potkrovlju koji privlači pozornost i ističe se zbog svoje kontrasne boje i male blagovaonice smještene u podnožju. Stan je zanimljiv i zbog svog neobičnog dojma koji ostavlja na prvi pogled. Izgleda kao malo potkrovlje, a zapravo skriva potpuno novu razinu koja je suspendirana iznad dnevnog boravka. Na katu prostor za spavanje ima lijep krovni prozor i pruža prekrasan pogled na nebo i zvijezde. Taj maleni prostor izgleda vrlo udobno. Jedini problem u ovom trenutnom rasporedu jest zapravo prostor za smještaj stvari koji je zasad potpomognut neobičnim sistemom u hodniku.

Related content

Imate stan, kuću ili projekt koji želite podijeliti? Popunite obrazac u nastavku, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.



Odaberite nekoliko fotografija te ih stavite u .zip arhivsku datoteku težine do 5 MB.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 16:41