Omiljena zabava

Margot Robbie i Leonardo DiCaprio priznali su da imaju isti guilty pleasure kao i svi mi

Ilustracija

 IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA/IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA
Riječ je o ljudima čija vrijednost se mjeri u milijunima dolara i koji vode životni stil nezamisliv osobi s prosječnom plaćom

Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Eva Longoria i Chad Stahelski su redom holivudske zvijezde o kojima čitamo putem medijskih portala ili ih gledamo na malim ili velikim ekranima. Riječ je o ljudima čija vrijednost se mjeri u milijunima dolara i koji vode životni stil nezamisliv osobi s prosječnom plaćom. Primjerice, Forbes je izračunao da DiCaprio vrijedi čak 260 milijuna dolara! No, opet, oni su i dalje normalne osobe te, baš kao i svi ostali, uživaju u široko dostupnoj razonodi zvanoj televizija.

Brojni poznati su u intervjuima više puta priznali kako obožavaju gledati filmove, serije, dokumentarce ili, pak, reality emisije i upravo po tome su slični svima nama, „običnim“ ljudima.

U nastavku ćemo zato navesti četiri holivudska celebritija koji obožavaju gledati TV, kao i njihove najdraže emisije, filmove i programe. Uz to ćemo odmah ponuditi i prijedlog savršenog televizora koji ide uz takvu vrstu zabave tako da možete uživati u sadržaju odlične kvalitete, baš kao i poznate svjetske face.

Leonardo DiCaprio

Holivudski glumac Leo DiCaprio priznao je još 2019. godine na premijeri filma „Bilo jednom u Hollywoodu“ (Once Upon a Time in Hollywood) da obožava gledati popularnu HBO-ovu uspješnicu „Euphoriu“. Za one koji ne znaju, riječ je o televizijskoj drami koja prati skupinu srednjoškolaca kroz njihova iskustva identiteta, traume, droge, prijateljstva, ljubavi i seksa. Zvijezde serije su Zendaya te Jacob Elordi, a na nedavnom Met Gala after partiju kamere su uhvatile DiCaprija kako mlađem kolegi govori da je serija „Odlična!“.

image

Leonardo DiCaprio

IMAGE PRESS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA/IMAGE PRESS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

U slučaju da još niste krenuli gledati Euphoriu, savjetujemo da počnete i to na Hisense ULED TV-u. Kako seriju često karakteriziraju mračnije scene, dobro je imati televizor koji može pratiti promjene u bojama. Hisense ULED TV sadrži procesor Hi-View Engine koji osigurava najvišu razinu kvalitete slike i neophodan je za projiciranje medijskog sadržaja na zaslon optimizirajući svaku scenu kako bi gledatelju pružio najdetaljniju i najoštriju sliku. Također dolazi s FALD PRO tehnologijom (Full Array Local Dimming) stvorenom podjelom pozadinskog osvjetljenja u više zona lokalnog zatamnjivanja, tako da se svjetlina svake zone može kontrolirati pojedinačno, čineći oštrije kontrastne linije između tamnih i svijetlih objekata. Televizori također dolaze s AIPQ tehnologijom koja dodatno optimizira boje te jasnoću slike za medije koji nisu 4K.

image

Hisense

HISENSE

Eva Longoria

Evu Longoriju najviše pamtimo po ulozi Gabrielle Solis u seriji "Kućanice", no malo njenih obožavatelja zna za njenu strast prema dokumentarcima. Američka glumica meksičkog podrijetla vodit će, naime, novu dokumentarnu seriju „Eva Longoria: U potrazi za Meksikom“ (Eva Longoria: Searching for Mexico) u kojoj će istraživati hranu zemlje, sve od tekile do molea, tradicionalnog meksičkog umaka i marinade.

image

Eva Longoria

CHRISTOPHE SIMON/AFP

Odlična pozadina za praćenje uzbudljiv dokumentaraca jest novi Hisense QLED A7 s Dolby Vision kao i Dolby Atmos funkcijama. Dolby Atmos je zvučna značajka zbog koje se osjećate kao da je zvuk svuda oko vas, samo zatvorite oči i bit ćete prebačeni u džunglu dokumentarnog filma o prirodi. Nakon što otvorite oči Dolby Vision, koji je trenutno najviši HDR format, pridonijet će nestvarnom iskustvu gledanja svojim izvanrednim prikazom detalja.

image

Hisense

HISENSE

Margot Robie

Reality emisije su mnogima guilty pleasure od kojega jednostavno ne mogu pobjeći. Svoj „grijeh“ prema popularnom žanru priznala je i australska glumica Margot Robie koja je lani u intervjuu uoči premijere filma „The Suicide Squad“ gdje glumi Harley Quinn priznala kako obožava gledati emisiju „Love Island“ koja prenosi ljubavne avanture mladih ljudi smještenih u luksuznoj vili. Njena ljubav prema seriji isplivala je još i 2020. godine kada je za svoj 30. rođendan organizirala zabavu s tematikom Love Islanda.

image

Margot Robbie

DOMINE JEROME/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA/DOMINE JEROME/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

No, da bi se uistinu doživjela drama iz reality emisija potreban je i televizor koji će moći vjerno dočarati. Kako ne biste propustili nijedan detalj, Hisense je patentirao tehnologiju Laser TV koja projicira oštru i kristalno jasnu sliku u 4K rezoluciji na ekranu pomoću tehnologije ultra-kratkog dometa svjetlosti s trostrukim laserskim izvorom svjetlosti. Hisense se također može pohvaliti 8K rezolucijom. Kvaliteta slike i njezin realističan izgled, poboljšane boje, tekstura i nijanse rezultiraju visokokvalitetnom rezolucijom koja je uistinu zapanjujuća. Gledanje omiljenih emisija na Laser TV-u sigurno će vam omogućiti da se osjećate kao da je vaš omiljeni par iz serije upravo ušao u vašu dnevnu sobu.

image

Hisense

HISENSE

Chad Stahelski

Chad Stahelski u svijet Hollywooda ušao je kao kaskader nakon što je objesio rukavice te prestao trenirati kickboxing. No, danas iza sebe ima bogatu režisersku karijeru od kojih se najviše ističu popularna teen serija "Buffy ubojica vampira" te megauspješni "John Wick" s Keanu Reevesom. Ovaj filmski znalac otkrio je kako u svojoj Netflix knjižnici uvijek ima spremljene filmove talijanskog redatelja i kralja špageti-vesterna Sergia Leonea. Njegov daleko najpoznatiji film jest "Dobar, loš, zao", a karakteristika njegovih filmova jest izmjena ekstremno krupnih planova s udaljenim scenama, kao što se može vidjeti u uvodnoj sceni spomenutog filma.

image

Chad Stahelski

VALERIE MACON/AFP

Za takve nagle promjene kadra idealno je imati televizor kao što je Hisense Mini-LED ULED TV koji je smanjio veličinu piksela na razinu zrna riže. Budući da su LED diode manje, zaslon iste veličine sadrži više LED dioda koje osiguravaju jasniju sliku s boljim kontrastom i velikom svjetlinom. Uz to, Hisense je razvio inovativni VIDAA pametni operativni sustav koji korisnicima omogućuje pristup lokalnom i globalnom sadržaju putem TV-a – od sporta i filmova do glazbe i umjetnosti. Platforma sadržaja pruža korisnicima iskustvo prilagođeno njihovim ukusima i preferencijama nudeći niz najboljih serija i aplikacija kao što su Netflix, YouTube, Prime Video, NBA i mnoge druge.

image

Hisense

HISENSE

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Hisenseom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:45