Moderan interijer uređen za pet

Miks industrijskog i retro stila

Drvene grede, neobrađeno drvo i izložene cijevi samo su dio šarma ove izvrsno obnovljene kuće u Barceloni iza koje stoje Daniel Pérez&Felipe Araujo iz španjolskog studija Egue y Seta.

Apsolutno obožavamo ovu kuću! Svaki njezin djelić. Prvo u što smo se zaljubili je njezino ležerno, ali hrabro uređenje i vedra atmosfera. Prostrane sobe ispunjene dnevnim svjetlom i 'šumom' biljaka pozivaju na opuštanje, dok tirkizna i narančasta u dnevnoj sobi na druženje i zabavu. Miješanje industrijskog i retro stila je zapanjujuća, kao i geometrijski uzorak koji se proteže na podu cijele kuće.

Novi raspored prostorija pridonosi pomicanju granica između javnog i privatnog prostora, a najveći dio prizemlja zauzima prostrana kuhinja uređena u industrijskom stilu. Jednostavne otvorene metalne police od poda do stropa te drvena kuhinja i blagovaonski stol upotpunjeni su crnim metalnim stropnim svjetiljkama i mozaik podom. Iz spavaće i dnevne sobe svijetlo se širi cijelim prizemljem i stvara prozračan prostor ugodan za život. Čak i prostrana kupaonica smještena uz spavaću sobu obiluje dnevnim svijetlom i vrlo je lijepo ukrašena sobnim biljem.

Izvor: desiretoinspire

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 22:41