Interijer od 75 četvornih metara

Minimalizam koji osvaja

 

Vodimo vas u interijer u Kijevu od 75 četvornih metara koji je uredio dizajner Nick Vorotyntseva. Pametna dizajnerska rješenja, vedre boje i minimalizam na jedan sasvim drugačiji način bio bi najbolji kratki opis ovog interijera.

Kuhinja koja je centralni dio stana smještena je u zasebnoj prostoriji i uređena je kombinacijom bijele i svijetlosive boje koje su kombinirane sa svijetlim hrastovim drvom. Zid na koji je naslonjena mala klupica i blagovaonski stol obojan je u nježnu boju senfa kako bi se taj dio naglasio samo blagim kontrastom te na taj način vizualno odvojio. Kuhinja koja sadrži pregršt skladišnog prostora osmišljena je na način da ne dominira, već je stopljena s prostorijom u kojoj se nalazi.

Dnevna soba uređena je samo s osnovnim komadima namještaja, velikom plavom sofom i niskim minimalističkim policama, a dominantan detalj je jedan zid koji je u potpunosti oslikan. Uz dnevnu sobu nalazi se i mali zatvoreni balkon koji je odvojen kliznim vratima i koji ima funkciju radne sobe.

Zanimljiva igra boja i materijala nastavlja se i u spavaćoj sobi, a kroz cijeli hodnik također se proteže skladišni prostor koji je vješto skriven.

Foto: Julien Fernandez

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:56