Božićna bajka

Mjesto za najbolje blagdanske fotke! Zagrebački bar Finjak i ovog Božića očarava uređenjem

 FINJAK/
Ovaj mali, ali slatki caffe, čuva pregršt iznenađenja za svoje posjetitelje koje svake godine uveseljavaju novom bajkom

Konačno je stiglo bajkovito doba godine, doba u kojem cijeli grad miriše na blagdane. U tom gradu se skriva jedan kafić kojega krase tisuće sićušnih šarenih lampica, a njegovo ime je caffe bar Finjak. Vesela ekipa iz Finjaka i ove godine pripremila je pregršt iznenađenja.

image
FINJAK/

Kao i svake godine odlučili su tematski zaokružiti adventsku priču.

image
FINJAK/
image
FINJAK/

Posjetitelji tako mogu uživati na terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), kušati tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu, spravljenom po tajnoj i posebnoj recepturi, ali i isprobati domaće kobasice spravljene po recepturi chefa Nenada Komesa.

image
FINJAK/
image
FINJAK/

Kako ekipa Finjaka misli na sve i za ljubitelje slatkog imaju iznenađenje - prefinu tortu od jabuka napravljenu po jednom francuskom receptu.

image
FINJAK/

Da bi sjedenje za visokim stolovima bilo posebno iskustvo pobrinuo se akademski kipar Denis a su tu kako bi vam uveseljavali ove blagdanske dane!

image
FINJAK/

No, to nije sve. Svakako vrijedi probati i kuhanu rakiju. - Ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja, ističu.

image
FINJAK/

Dakako, svi su dobro došli, a osobito mališani koji su česti posjetitelji ovog čarobnog mjesta. Njih pak ovih blagdana čeka najslađa kuhana čokolada koja će im ugrijati ne samo ruke, već i srce.

image
FINJAK/

Još jedna novost za sve koji ne mogu na hladnoću ili žele uživati u toplini svog doma. Ponesite Finjak specijalitete u ambalaži „to go“ i razveselite najmilije ovim divnim poslasticama.

image
FINJAK/

Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb i podijelite svoje uspomene i sretne trenutke putem društvenih mreža #božićnabajkaufinjaku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:53