Novo cool mjesto

Mjesto za zdrave pizze, smoothije, shakeove...

NAZIV MJESTA: Green Caffe
ADRESA: Josipa Jovića 93, prizemlje Mall od Splita
RADNO VRIJEME: svaki dan od 7.30 do 21 sat

Green caffe otvoren je početkom svibnja u Splitu. Vlasnici Danijel Jerković i Gabriel Mešin željeli su stvoriti ugostiteljski objekt koji će se razlikovati od klasične i prilično nezdrave ponude u ovom gradu jer se i sami trude hraniti zdravo u današnjem užurbanom tempu.



Uz zdravu hranu, Green Caffe nudi i zdrava pića: matcha čaj, žitnu kavu, standardni espresso s raznovrsnim biljnim mlijekom i bio organske čajeve u različitim okusima



Green caffe nalazi se u sklopu novootvorenog centra Mall of Split, a vlasnici ističu da je sagrađen prema svim europskim standardima i predstavlja budućnost poslovanja.



Ponuda je šarena i raznovrsna, uključuje smoothieje, shakeove od organskog voća i povrća, zdrave pizze, palačinke, sladoled, sirove torte, kuhana variva, krem juhe, veganske polpete, kobasice i burgere izrađene u potpunosti bez mesa.


Nude i matcha čaj, koji čisti organizam i pomaže pri mršavljenju, žitnu kavu, standardni espresso s raznovrsnim biljnim mlijekom i bio organske čajeve raznih okusa. Sve su namirnice svježe i nabavljaju se isključivo od trgovina s deklaracijom "bio" te s OPG-ova iz okolnih mjesta i sela.

- Misao vodilja nam je okus iz prirode, da se vidi koliko je zdravije ono prirodno uzgojeno i bez štetnih pesticida. Želimo dokazati da se može živjeti bez neprirodnih dodataka prehrani - otkrivaju vlasnici.

Za uređenje prostora zaslužna je Tihana Runje, dizajnerica i vlasnica salona namještaja Kare. Danijel i Gabriel naglašavaju kako će se njihovo osoblje potruditi udovoljiti svakom gostu i ponuditi im najkvalitetnije proizvode.

Foto: Green caffe

Izvor: Magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:31