Kuća na jezeru

Moćan interijer za poželjeti!

 

U mjestu Shah Alam u Maleziji nalazi se ova impresivna obiteljska rezidencija koja jednostavno oduzima dah!


Njeno atraktivno uređenje potpisuju dizajneri iz studija The Roof Studio koji su željeli dodatno istaknuti prirodne materijale u uređenju kako bi prenijeli opuštenu atmosferu koja okružuje njenu lokaciju uz jezero. Spoj suvremenog i modernog stila, ova je rezidencija impresivan prostor u kojem je najatraktivnija prostorija svakako dnevni boravak dvostruke visine.


To obilježje dodatno je istaknuto pomoću upečatljivog zida prekrivenog od poda do stropa drvenim letvicama, a potom iskorištenog za postavljanje televizora čime se dodatno stavlja fokus na taj element u interijeru.


U boravku je velikim sjedaćim garniturama stvoren udoban prostor za druženje i uživanje u slobodnom vremenu. Iza kauča nalazi se prostor za pripremu hrane s velikim drvenim stolom ugrađenim u kuhinjski otok i prekrasnom kuhinjom.




Opremljena tamnim ormarićima s mat crnim frontama, bijelim radnim površinama, smeđim gornjim ormarićima i sivom kuhinjskom pozadinom, iznimno je elegantna i izrazito funkcionalna. Prostor kuhinjskog otoka dodatno definira skup visilica različitih nijansi smeđe boje koje pružaju svjetlost, ali i novu fokusnu točku u ovom dijelu prizemlja.



Na katu se nalazi glavna spavaća soba uređena smirujućom paletom boja pri čemu se u njoj posebno ističe petrolej zeleni zid uz koji je smješten krevet s raskošnim tapeciranim zaglavljem sive boje. Moćan interijer za poželjeti!

Izvor: Home Adore

Foto: The Roof Studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 03:23