Prebivalište s karakterom

Moderan dom s dozom skandinavskog stila

 

- Ovo je bio velik i strastven projekt za nas. Staru smo umornu kuću iz 1890. godine u divnom De Beauvoiru u Hackneyju uzeli i ponovno dizajnirali svaki centimetar ističući prekrasni izvorni kostur i karakter.

Dizajneri iz ALL & NXTHING studija vrlo rječito opisuju stanje u kojem je ova gradska kuća u Londonu bila prije početka projekta - "olupina na vrlo lijepom mjestu". Zahvaljujući njihovim nastojanjima, ruševna je kuća potpuno pretvorena u moderno i udobno prebivalište s karakterom i zanimljivim značajkama. Interijer otvorene dnevne sobe dizajniran je u skandinavskom stilu i u neutralnoj je shemi boja, što nije sasvim tipično za engleske domove. Istodobno, dizajn spavaćih soba je više suzdržan i tradicionalan, ali ne manje zanimljiv i svijetao.

Glavna obilježja su: kupaonicu dvostruke visine s izloženim ciglama i kadom za kupanje, proširenu otvorenu kuhinju s izloženim gredama, betonskim podlogama, plamenikom i dizajniranu kuhinju koja uključuje Terrazzo i popravljene ploče od parketa. U kući je prisutna velika mješavina engleskog karaktera i modernog dizajna i izgleda odlično!

Foto: EMMA LEWIS PHOTOGRAPHY & PIXANGLE

Izvor: allandnxthing.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:59