148 KVADRATA

Moderan interijer sa savršeno uklopljenim tamno plavim zidovima

 

Ovaj stan od 148 četvornih metara nalazi se u Francuskoj, a njegovo uređenje potpisuje dizajnerica interijera Adeline Pithois-Guillou. Ono što nam je ovdje zapelo za oko su tamno plavi zidovi koji su uklopljeni u svaku prostoriju te tako čine temelj za paletu boja koju je dizajnerica koristila u interijeru. Tamno plavu savršeno je uklopila s drvenim elementima, a pomoću dekorativnih elemenata dodatno je naglasila zidove. Osim tamno plave boje, u dnevnom boravku koristila je sivu i tirkiznu koji, uz bijele zidove, prostoru daju prozračnost. Nije korišten klasičan stolić, nego su kombinirana dva stolića različitih boja koja prostoru daju dinamičnost.

Osim tamno plavog zida, u interijeru se ističu drvene police postavljene preko velikog dijela zida, ukrašene biljkama. Iste takve police postavljene su i u blagovaonici.

Blagovaonica je uređenja prema posljednjim trendovima u dizajnu interijera. Fantastično uklopljene različite stolice i tamno plavi zid s velikom statement dekoracijom čine ovaj dio stana modernim.

U spavaću sobu također je uklopljen tamno plavi zid, koji je temelj uređenja i palete boja koja se koristi u ovoj prostoriji. Drveni pod te bijlela, žuta i plava krevetnina savršeno se uklapaju, a zid nasuprot dekoriran je kao mala galerija slika i ostalih manjih dekorativnih elemenata. I kod odabira dekorativnih elemenata držali su se jedne palete boja kako bi postigli konzistentnost u uređenju.

Izvor: planete-deco.fr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 18:04