Elegantan i glamurozan

Moderan skandinavski dizajn u svom najboljem izdanju

 

Dobro došli u elegantni stan u kojem su ugodna atmosfera, moderan stil i dizajn susreću s arhitekturom s kraja 19. stoljeća. Vrhunski opremljen s izvrsnim odabirom ukrasa i detalja ovaj trosobni stan veličine 87 četvornih metara obara s nogu. Nalazi se u Stockholmu i zaista se ističe u usporedbi s tipičnim skandinavskim apartmanima. Od raskošnog kauča kao iz trendi pariških apartmana, dizajnerskih stolica fancy oblika, umjetničkih objekta do zlatnih naglašenih elementa koji su glavni motiv dekora: stolić za kavu, stolnjaci, vaze, keramike, svjetiljke ... svi su oni unijeli malo glamura ukupnom izgledu.

Srce ovog predivnog stana čine kuhinja i dnevni boravak u otvorenom tlocrtu. Soba ima nekoliko prozora koji daju puno dnevnog svjetla, a zidovi stana i stolarija kombinacija su popularnih skandinavskih boja, kao i podne daska obojene u toplu sivu nijansu. Tu je jedinstvena i vrlo moderna kuhinja upečatljivog izgleda. Kuhinjski ormarić dolaze u bijeloj boji s prekrasnom radnom plohom od mjeda, dok su kompletni kuhinjski uređaji od nehrđajućeg čelika: plinska ploča, pećnica, hladnjak sa zamrzivačem i perilica suđa. Okvir nape u istom je tonu kao i zid, a blagovaonski stol krasi granitna ploča. Elegantne detalje od mjeda još se mogu vidjeti na bočnim skladišnim ormarićima koji se protežu od poda do stropa i nude dovoljno prostora za smještaj svega potrebnog.

Glavna spavaća soba je tiha i gleda na mirno dvorište. Kada uđete u sobu, susrest ćete se s lijepim hotelskim ugođajem. Tu je prekrasan zid od opeke, francuski balkon i zidni ormar dovoljno velik za smještaj odjeće. Osim toga, glavna spavaća soba vodi u kupaonicu.

Kupaonica je prostrana i ima veliki prozor okrenut prema dvorištu. Zidovi su potpuno popločan bijelim zidnim pločicama i sivim podnim pločicama. Ovdje možete uživati u ugrađenoj kadi ili se tuširati u ostakljenom tušu.

Druga velika soba smještena je u kutu stana.

Izvor: fastighetsmaklarna.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:11