zidovi od opeke

Moderan stan od 40 m2

Ovo malo interijersko čudo u Moskvi osmislili su dizajneri iz studija Au Room za klijente koji su željeli opušteni prostor u kojem mogu uživati dok borave u gradu. Jednosobni stan na fotografijama prostire se na 40 četvornih metara, s nišom u prostoru iskorištenom za djelomično odvajanje spavaće sobe od ostatka prostora. Jedina zaista odvojena prostorija mala je kupaonica s tušem, dok dnevni boravak i kuhinja s blagovaonicom zauzimaju veći dio otvorenog prostora.


Umjesto klasičnog kauča za dnevni boravak odabrana je duža ležaljka na koju stane maksimalno dvoje ljudi, a koja s televizorom postavljenim na slikarski stalak i malim pomičnim stolićem čini udoban kutak za odmor.



Kuhinja je postavljena uz jedan zid prostorije i opremljena sjajnim kuhinjskim ormarićima u dvije boje. Kontrast modernoj kuhinji predstavlja visoki drveni stol blagovaonice, kao i zid od crvene opeke koji se proteže prostorom i djeluje kao topao detalj uređenja.






Zanimljivo rješenje javlja se u kupaonici u kojoj su police s različitim higijenskim potrepštinama skrivene iza ljubičaste zavjese koju vlasnici mogu po potrebi dizati i spuštati kako bi dobili uredniji izgled prostora. Odličan mali stan u kojem se miješa moderno uređenje sa šarmantnim industrijskim elementima!



Izvor: Decoist

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:01