Izvana luksuzno, unutra preslatko

Moderna kuća u Zatoglavu kod Rogoznice koja osvaja

Bazen, roštilj, vez za čamac i pogled na pučinu. Moderna vila s kamenim dijelovima fasade zapravo je hommage tradicionalnoj dalmatinskoj gradnji. Eksterijer je velik nevjerojatnih 160 četvornih metara i pruža sve za antistresni bijeg od problema

INFO: vila za odmor
LOKACIJA: Zatoglav
KVADRATURA: 222 m² + 93 m² terase
KAPACITET: 10 osoba
CIJENA: 929 € za 10 osoba
AGENCIJA: Adriatic, www.adriatic.hr

Zatoglav je mirno turističko naselje smješteno u dubokom zaljevu u podnožju istoimenog brda istočno od Rogoznice od koje je udaljeno samo pet kilometara. Naselje je udaljeno od buke i gužve pa je idealno za one koji traže čisto more, kupanje, sunčanje i miran san. Smještaj u privatnim apartmanima i vilama od kojih su gotovo svi u neposrednoj blizini mora, garancija su potpuno opuštajućeg odmora oslobođenog svakodnevnog stresa. Plaže su šljunčane i stjenovite s betoniranim kupalištima pred kućama, a more je plitko pa je pogodno za djecu i neplivače. Iz Zatoglava se pruža prekrasan pogled na poluotok Rogoznicu i okolinu.

Ova divna vila za odmor udaljena je nevjerojatnih deset metara od mora, i to od prekrasne šljunčane plaže. Arhitektura kuće je moderna, a kameni dijelovi fasade hommage su tradicionalnoj dalmatinskoj gradnji. Interijer je prozračan i svjež, uređen moderno. Od boja prevladava bijela s brojnim koloritnim akcentima.

Kuća može primiti deset gostiju. Spavaćih soba ima četiri te one mogu primiti osam gostiju, dok još dvoje može spavati u dnevnom boravku. Svaka spavaća soba uređena je u drugom stilu: jedna ima naglašen crveni zid, jedna je bijela s prirodnim detaljima, jednom dominira tamnoljubičasta, dok je posljednja u nijansama plave. Kuća je opremljena s četiri kupaonice i manjim sanitarnim čvorom.

Kao i većina vila ovog tipa, najspektakularniji dio ove kuće je eksterijer veličine 160 četvornih metara. Gosti mogu uživati u pogledu na more s vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj i bazen. Kupanje u bazenu poseban je doživljaj jer se s terase na kojoj se nalazi pruža nevjerojatan pogled na morsku pučinu.

Zanimljivo je kako uz smještaj možete zatražiti i vez za čamac, ali ga je potrebno rezervirati. Na udaljenosti nešto većoj od kilometra nalaze se: trgovina, ljekarna, hitna medicinska pomoć, bankomat, noćni klub, centar, restoran.

Foto: Adriatic

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:31