ODMOR ZA PAMĆENJE

Moderne kućice na drvetu za savršen bijeg od stvarnosti

Kućice na drvetu više nisu isključivo rezervirane za djecu, sada se sve češće koriste kao mjesto za odmor!

Upravo vas danas vodimo na jedno od takvih mjesta. Smještene visoko u krošnjama drveća, ove luksuzne kućice jedinstvenog dizajna savršene su za kvalitetno povezivanje s prirodom i odmak od stvarnosti, a nalaze se u Danskoj.

Novi LØVTAG hotel osmislio je i projektirao danski arhitekt Sigurd Larsen. Kućice na drvetu sa jednostavnim, a opet luksuznim interijerom dizajnirane su isključivo s jednom željom - kako bi se gosti osjećali što ugodnije tijekom boravka.

Pri samom uređenju ovih čarobnih kućica na drvetu pazilo se na svaki detalj, ništa u prostoru nije nametljivo, a sve je zajedno ugodno i skladno. Unutrašnjost ovog posebnog i drugačijeg interijera usmjerena je na korištenje svijetlih boja i prirodnog materijala, dok je vanjski dio savršen za odmaranje na otvorenom.

Ideja samog uređenja, kao i danskog načina uređenja interijera općenito, usmjerena je na poštovanje prema prirodi. S obzirom na to da je riječ o čitavom kompleksu, svaka kućica ima zaseban dio za spavanje, dio za druženje s obitelji ili prijateljima, kao i terasu na krovu za maksimalno uživanje u miru i tišini.

Isto tako, nikako ne smijemo zanemariti ni spektakularni pogled na šumu koji naprosto ostavlja bez riječi!

Izvor: LØVTAG

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 09:28