Život u malom

‘Moj maleni dom košta 5400 dolara na Amazonu i ima mnogo toga za ponuditi!‘

 FRESHSPLASH/GETTY IMAGES
Kako je moguće kupiti mali dom za samo 5600 dolara doznajte u nastavku

Kreatorica sadržaja (@techligent) objavila je na YouTubeu video pod nazivom “10 najboljih malih kuća koje možete kupiti na Amazonu za manje od 20 tisuća dolara”.

Tijekom kompilacije, koja ima više od 900.000 pregleda, posebno je preporučila maleni dom broj 8. Predmetni proizvod je Duramax 30432 izolirana kuća s ravnim krovom.

- Male kuće na Amazonu su poput pravih domova. Sa zidovima, stropovima i podovima - ne samo da su stvarno šarmantne, već su i funkcionalne i u njima se može živjeti, govori na početku videa.

Ova kvalitetno izolirana mala kuća proteže se na samo 4 x 3 metra i čini se prikladnom da u njoj živi jedna osoba.

I iznutra i izvana kuća je već obojena i dolazi sa sigurnosnim vratima koja se mogu pričvrstiti na bilo koju stranu objekta. Također, prema web stranici Amazon, svi metalni materijali korišteni u malenoj kući su otporni na vatru i ima 4,5 od mogućih pet zvjezdica.

Na prvom mjestu u ovom videu je solarna kuća - Ekonomski modularni dom. Tvrtka Global Modulars pretvara teretne kontejnere u prekrasne kuće i male zgrade, smanjujući vrijeme i troškove izgradnje. Primarni materijali ove malene kuće su čelični okviri i sendvič paneli. Građena je za kućnu upotrebu, pansione, prenoćišta i kampove. Ima jedinicu od 30 četvornih metara koja vam omogućuje udoban i ekonomičan život, a uključuje spavaću sobu, kupaonicu, wc, umivaonik i dnevni boravak. Dobivate i čajnu kuhinju s malom blagovaonicom.

Ovisno o tome koliko je sunčano, sustav solarne energije ovog modela može se u potpunosti napuniti za 10 sati. Jedina mana ove jedinice je što nije moguće dodati još jednu spavaću sobu. Međutim, ova malena kuća može primiti najmanje 3 osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:24