Više nego dovoljno!

Montažna drvena kuća

Zemljane nijanse i prekrasan pogled za savršen odmor

Sustav prefabriciranih ekoloških i energetski štedljivih drvenih modula koji se mogu udruživati po vertikalnoj osi prema vašim željama i financijskim mogućnostima postali su vrlo traženi. Takav sustav omogućava potpunu prilagodljivost, jer kod početne investicije kupujete samo onoliko kuće koliko zaista trebate. Tvrtka Connect:Homes iz Los Angelesa pokrenula je liniju pristupačnih, prijenosnih i održivih modularnih domova koje su u potpunosti izgrađene u jednoj tvornici u Kaliforniji.

Connect Homes Installation from Ross Chandler on Vimeo.

Sastavljaju se i izgledaju kao brodskih kontejneri te ih možete dizajnirati prema vlastitoj želji. Kvalitetne su, funkcionalne, jednostavnog i modernog izgleda te ih možete uklopiti kako u urbani tako i u prirodni ambijent. Fleksibilne su i prilagodljive životnim promjenama, racionalne su i štedljive te jednostavne za održavanje. Pristupačne jer imaju patentiranu tehnologiju koja im omogućuje izgradnju kompletnih modula do 90 posto već u tvornici, što značajno smanjuje vrijeme i troškove gradnje. Osim toga, moduli dizajnirani kao brodski kontejneri mogu se isporučiti kamionom, željeznicom ili morem te su dostupni u cijelom svijetu. Tvrtka u svom portfelju nudi veliki izbor modularnih jedinica, a mi vam u nastavku donosimo primjer prefabricirane modularne kuće smještene u prirodi.

Ova lijepa montažna prefabricirana drvena kuća nalazi se u Sonomi u Kaliforniji. Smještena je na brdu s prekrasnim pogledom na vinograde. Vanjski dio kuće pravokutnog je oblika i obložen je vertikalnim drvenim daskama te naglašen crnim metalnim gredama na rubu. Terasa postavljena na jednoj strani kuće vlasnicima ostavlja dovoljno prostora za smještaj blagovaonice na otvorenom na koju se izlazi iz dnevnog boravka. Unutrašnjost kuće spoj je modernog i vintage dizajna s puno mekih zemljanih boja koje prostor čine udobnim.














Više informacija potražite na: www.connect-homes.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 16:55