RASKOŠ BEZ GRANICA

Mramor, staklo i zlato u stanu s prekrasnim pogledom na rijeku. Što je tu pošlo po krivom?

 Luxxu

Neki dan gledali smo u društvu fotografije ovog gotovo neopisivo raskošnog penthousea u Liverpoolu. Mramor, zlato, staklo, pliš... Već na prvi pogled bilo je jasno da su u njega, s obzirom na veličinu i opremljenost ‘ulupani‘ milijuni, a dodatnu vrijednost daje mu prekrasan pogled na rijeku. Dio društva bio je oduševljen neobičnim detaljima, jer stan je prepun raskošnih komada luksuznih brendova Luxxu, Boca do Lobo, DelightFull, Maison, Valentina, Waltz, PullCast... Drugima se činilo da su se dizajneri ipak malo zaigrali miješajući stilove.

image
Luxxu
image
Luxxu
image
Luxxu

Svaki taj komad za sebe malo je remek-djelo vrhunskog dizajna, no svi na okupu čine ga beskrajno luksuznim, no stvaraju dojam - pretjeranosti. Da li biste željeli živjeti u stanu koji izgleda poput skupog izložbenog salona dizajnerskog namještaja? Možete li zamisliti obitelj koja ovdje živi?

image
Luxxu
image
Luxxu
image
Luxxu

Dnevna soba koja izgleda poput muzeja, kupaonica u kojoj sve vrišti od zlata, rasvjeta koja je toliko upečatljiva da ne znate kuda pogledati... Dojam pretjerane raskoši pokušava se barem malo primiriti neutralnom paletom boja pa u stanu prevladavaju sivi, krem i smeđi tonovi.

image
Luxxu
image
Luxxu

Jedina prostorija koje se donekle razlikuju od ostatka stana je spavaća soba namijenjena tinejdžeru. Zanimljivo, upravo tinejdžerske sobe su u većini stanova najrazigranije, a ovdje je ta soba, ako se izuzme mramorni detalj iznad kreveta, opremljena gotovo minimalistički, sa sivim betonskim zidovima. Jedini znak da ovdje živi dijete je živahna žuta posteljina.

image
Luxxu
image
Luxxu

Zaključak rasprave bio je da se o ukusima ne raspravlja, no u jednom smo se svi složili - balkon s pogledom na rijeku zaista je neodoljiv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. ožujak 2024 12:59