Uz Dormeo potpis!

Najljepši poklon ispod bora – zdrav i miran san!

Uz Dormeo potpis!

Još ne znate što ćete pokloniti voljenim osobama za Božić? Dormeo ima odličan prijedlog – poklonite im miran i kvalitetan san! Uz Dormeo Clarissa posteljinu u 4 različite nijanse ne samo da ćete bliskim osobama pružiti ono što je svima najvažnije – zdravlje, već ćete jednostavno i kreativno preurediti svoju sobu i unijeti dašak sasvim nove atmosfere!

Dormeo je ovih blagdana pripremio asortiman koji je idealan poklon ispod bora – Clarissa posteljinu. Zašto? Zato što vam pruža ono najvažnije – miran, ugodan te kvalitetan san, ali vam i pomaže da preuredite svoju sobu i kreirate novu atmosferu!

Odavno je poznato kako boje djeluju na naše raspoloženje i čak podižu kvalitetu života. Zato je nova, Dormeo Clarissa posteljina, dizajnirana upravo na tom principu i dolazi u 4 boje – dinamičnoj, blagdanskoj crvenoj, klasičnoj plavoj, profinjenoj ljubičastoj i veseloj žutoj.

Pritom u ovo blagdansko vrijeme svi najčešće biramo crvenu boju, i to iz sasvim očitih razloga. Pozitivno djeluje na raspoloženje, razbuđuje prostor te se smatra bojom ljubavi, topline i sreće. Ako želite da i vaša spavaća soba ovog Božića bude uređena u blagdanskom stilu, onda je Dormeo Clarissa posteljina crvene boje jedini odabir za vas, a osim željene atmosfere, zahvaljujući činjenici da je napravljena od 100% pamučnog satena, donijet će vam i miran, ugodan san!

No, Dormeo se nije zadržao samo na crvenoj, blagdanskoj nijansi Clarissa posteljine, već vam vam donosi i klasičnu plavu, profinjenu ljubičastu i veselu žutu nijansu posteljine uz koje možete brzo i lako preurediti sobu i stvoriti određenu, novu atmosferu baš po svom ukusu.

Tako nam kromoterapija – terapija bojama – kaže kako plava boja djeluje smirujuće i opuštajuće. Spavanje u plavoj posteljini preporučuje se osobama koje su pod velikim stresom jer budi osjećaj smirenosti, spokoja i ugode.

Ljubičasta bolja uvijek izgleda chic i moderno, a nerijetko i vrlo luksuzno, osobito kad se kombinira s crnom, bijelom ili srebrnom, dok je žuta boja simbol sunca, rasta i topline te općenito budi optimizam i pozitivan stav prema životu.

Ukoliko ste još uvijek u potrazi za najbolji poklonom ovog Božića, odaberite Dormeo Clarissa asortiman za spavanje uz koji ste dvostruko na dobitku – dobivate proizvod uz koji možete brzo i bez velikog ulaganja preurediti sobu, a uz to uživate i u najudobnijem snu uz koji ćete zasigurno biti uspješniji u obavljanju svakodnevnih zadataka. I ne samo to – ako Dormeo Clarissa posteljinu kupite do 07.02.2016. uštedjet ćete čak 50%!

Kako? Svakodnevnom kupovinom u Konzumu u razdoblju od 12.11.2015. do 07.02.2016., skupljajte naljepnice jer time štedite čak 50% pri kupnji Dormeo Clarissa posteljine, klasičnog jastuka, pamučne plahte s gumicom i jastučnice manjih dimenzija. Više informacija o najboljem božićnom poklonu iz Dormea – Clarissa asortimanu koji će vam osigurati mirnu noć i optimalno zdravlje – potražite na stranici Dormea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 16:44