kuća Opus

Najskuplja kuća na Beverly Hillsu prodaje se za 100 milijuna dolara

Najskuplja kuća na Beverly Hillsu u Kaliforniji prodaje se za vrtoglavih 100 milijuna dolara! Kuća Opus smještena je u Los Angelesu i trenutno je u vlasništvu bivšeg filmskog producenta Nilea Niamija koji je odlučio prodati Opus i to pomoću provokativnog videa prepunog polugolih ljepotica snimljenih kako uživaju u luksuznom okružju kuće.

Kuća naziva Opus projekt je arhitekta Paula McCleana, a pomiče granice luksuza s čak sedam spavaćih soba, 11 kupaonica, dva bazena i vodopadom visokim šest metara, kao i wellnessom, salonom za uljepšavanje i kućnim kinom te panoramskim pogledom na Los Angeles. U sklopu kuće nalazi se i garaža za deset automobila, a uz kupnju ove impresivne kuće novi vlasnik dobit će i zlatni Rolls-Royce Dawn i Lamborghini Aventador Roadster.





Cijela kuća prostire se na gotovo 2000 četvornih metara, a u cijenu je uračunat i vinski podrum sa 170 boca šampanjca Cristal. Unutrašnjost kuće uređena je u suvremenom stilu i to s najluksuznijim materijalima poput podova s potpisom dizajnera Roberta Cavallija.










Izvor: Forbes
Foto: Jim Bartsch

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 16:13