Da se naježiš

Nakon što je najavila kraj teniske karijere koja nadilazi sport, ovo je dom u kojem će uživati

 AD video
"Odbrojavanje je počelo", rekla je 23-struka Grand Slam prvakinja Serena Williams u utorak

Kako bi se mogla usredotočiti na rađanje drugog djeteta i svoje poslovne interese, nagovijestila je kraj karijere koja nadilazi sport.

Dom Serene Williams pun je njezinih omiljenih stvari, ali sve to izgleda kao dekor i doprinosi stilu njezina prostora. Od dnevnog boravka u umjetničkoj galeriji do gitara na zidovima, iskoristila je prostor bez ugrožavanja stila. Dakako, pritom joj je pomogla sestra Venus, koja vodi uspješnu tvrtku za uređenje interijera.

Pogledajte video!

AD je dočekala teniska legenda Serena Williams u obilasku njezinog zadivljujućeg doma sjeverno od Miamija. Nakon što je živjela sa sestrom Venus povremeno više od 20 godina, Serena i suprug Alexis Ohanian napravili su moderan dom za svoju obitelj. Od eklektičnih umjetničkih djela (uključujući njezinu vlastitu sliku) do sobe s trofejima, Serenin dom može pripadati samo nekome tako uspješnom poput nje. “Udaljila sam se od Venus prvi put u životu, pa sam željela da to bude stvarno značajno”, kaže Serena. Iako miješanje obitelji s poslom može biti riskantno, tajna njihovog uspjeha kao braće i sestara i kreativnih suradnika je jednostavna: “Morate znati svoj put. Stvarno sam dobar u igranju tenisa; Nisam tako dobar u interijerima. Ali mogao sam naučiti samo gledajući Venus.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:18