Kakav divan stan!!

Ne biste vjerovali, ali ovaj dom pod kosim krovom ima 28 četvornih metara i ovaj super balkon

 ALVHEM/
U gomili zanimljivih interijera za vas smo odabrali ovaj od 28 kvadrata koji oduševljava svojim izgledom

Stanovi pod kosim krovom, popularna potkrovlja rijetko imaju izlaz na balkon ili terasu, a ako postoji veza s eksterijerom onda je to najčešće penthouse, ili terasa koja se uklapa u nagib krova, ali to je prilično rijetko. No, to ne znači da vlasnici stanova u potkrovlju ne mogu imati balkon. U posljednje vrijeme sve češće nailazimo na stanove s izlazom na otvoreno kao u ovom primjeru na fotografijama. Ovdje je zapravo riječ o krovnom prozoru koji se otvara i nakon zatvaranja vraća u prvobitni nagib krova. Ovaj prilično jednostavan sistem stanarima omogućuje uživanja na otvorenom bez prevelikih ulaganja. Prednost mu je i veličina otvora prozora koja osvjetljava cijeli stan, te pruža pravi pogled na okolinu.

image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/

Ovaj prekrasan stan u potkrovlju koji smo za vas odabrali u gomili zanimljivih interijera ima površinu 28 četvornih metara i oduševljava svojim izgledom. Svijetao je i atraktivan i kao stvoren je za ugodan život, druženje i uživanje, unatoč mini kvadraturi.

image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/

Bijele zidove i stropove podržavaju i upotpunjuju bijele drvene grede koje u prostor unose poseban šarm, a svaka zona ima nešto što privlači pozornost. Dnevni boravak ima kauč koji služi za sjedenje, ali i dnevni odmor te svojim oblikom prostoriji daje razigranost, dok prozor propušta velikodušnu količinu svjetla što interijer čini prozračnim i osunčanim.

image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/

Uz zid nasuprot prozoru smjestila se manja blagovaonica s preklopnim drvenim stolom, koji štedi prostor kada je potrebno. Kuhinja u nastavku blagovaonice nalazi se ispod kosine s bijelim kuhinjskim ormarićima u koje je ugrađena čak i perilica rublja.

image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/
image
ALVHEM/

Spavaća soba je smještena u nastavku stana, udobna je i tiha, a u sklopu prostorije nalazi se i kupaonica sa zastakljenim tušem i velikim umivaonikom.

Kakav divan stan!!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 22:55