Pregled najboljih

Ne propustite ovogodišnje ekskluzivno izdanje magazina D&D GOLD! Na kioscima još kratko

 NEJA MARKICEVIĆ/CROPIX
Magazin D&D GOLD svojevrsni je pregled nekih od najboljih realizacija rezidencijalnih kuća domaćih arhitekata u zadnje vrijeme

Ekskluzivno ljetno izdanje magazina D&D GOLD, i dalje s pregršt zanimljivih tema o kulturi stanovanja te s mnogim atraktivnim kućama i stanovima, još uvijek se može kupiti na kioscima.

D&D GOLD posvećen je svim ljubiteljima arhitekture i dizajna, zaljubljenicima u interijere. Svojevrsni je i pregled nekih od najboljih realizacija rezidencijalnih kuća domaćih arhitekata u zadnje vrijeme. Ipak, ovaj broj, u skladu s klimatskim promjenama i motom da svako stablo je zlata vrijedno posebno štuje - šumu.

image
Naslovnica magazina

LEBDEĆA KUĆA

Naslovnicu ovogodišnjeg izdanja krasi crna kuća u Istri, okružena šumom s pogledom na Kvarnerski zaljev i otoke, a posjetili smo i zanimljivu betonsku kuću koja djeluje poput skulpture koju grli park-šuma Maksimir. Tu je i divna kuća na Braču, okružena maslinicima, koja je odličan primjer kako uspješno pomiriti vječna pitanja o gradnji u današnje doba u Dalmaciji. Oduševila nas je i moderna "lebdeća" kuća u Malinskoj, a posjetili smo i nekoliko stanova. Izdvojit ćemo onaj u Rovinju, uređen uz feng shui, s pogledom na zelenilo.

image
NEJA MARKICEVIĆ/CROPIX

UGROŽENOST PERIVOJA

I velike fotoeditorijale na jedan smo način posvetili šumama i boravku na otvorenom. Statement drvene komade namještaja snimali smo pod krošnjama, a kreirali smo i idealnu ljetnu večer u vrtu. Modni dizajner Teo Perić nam je otkrio svoj put od mode do slikarstva, a bilo je zanimljivo čuti kako je arhitekt svjetskoga glasa Antonio Zaninovic stvorio svoju oazu na Lopudu. Za kraj, arhitekt i urbanist Vedran Ivanković osvrnuo se na vruću temu ugroženosti opatijskih perivoja.

image
Daikin

DAR ČITATELJIMA!

Sve čitatelje očekuje i jedno iznenađenje. Naime, u suradnji s tvrtkom Daikin, pripremili smo nagradni natječaj u kojem dodjeljujemo Daikin Stylish klima uređaj!

Inovativna tehnologija Daikin Stylish klima uređaja pruža vrhunske performanse i pouzdan rad. Dolazi u četiri boje (bijela, srebrna, crna i crno drvo) te je izrazito elegantnog dizajna, s oblim linijama i tankim dimenzijama, a osvojila je i nagradu Red Dot. Stoga, kupite D&D Gold i saznajte kako možete osvojiti taj vrhunski uređaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 00:32