NAGRADNI NATJEČAJ

Neodoljiva prilika za čitatelje D&D magazina! Osvojite dva noćenja za dvije osobe u dizajnerskom hotelu u Istri. Požurite po svoj primjerak!

 SGFD.O.O/
Grand Park Hotel Rovinj, koji je u suradnji sa zagrebačkom studijom 3LHD dizajnirao velikan arhitekture Piero Lissoni, jedan je od najljepših na Jadranu

Svi čitatelji magazina D&D - Dom i Dizajn mogu sudjelovati u nagradnom natječaju u kojem mogu osvojiti dva noćenja za dvije osobe u Grand Park Hotelu Rovinj u Rovinju s večerom od dva slijeda i desertom u Laurel & Berry Restaurantu. Nagrada se može iskoristiti do kraja svibnja (izuzev Uskrsa).

Više informacija kako je osvojiti pročitajte u magazinu D&D - Dom i Dizajn, koji je na kioscima od 5. prosinca 2023. Nagradni natječaj traje do 9. siječnja 2024. godine.

image
SGFD.O.O/

O Grand Park Hotelu

Vrhunski hotel Maistra Collection, dio Leading Hotels of the World i Virtuoso, smješten je preko zaljeva od starog grada, s crkvom sv. Eufemije i otokom Katarina kao svojim središnjim točkama. Pogled iz hotela Grand Park Hotel Rovinj doista ostavlja bez daha, no i onaj na hotel jednako je izvanredan. Kaskadnim tipom gradnje novi hotel vizualno je vrlo atraktivan i gotovo stopljen sa zelenilom. Na šest etaža hotela raspoređene su 198 sobe i 11 suiteva s pogledom na more, od kojih će neki imati i do 175 metara kvadratnih.

U hotelu se njeguje ljubav prema vrhunskom kulinarstvu, tako da gosti mogu uživati u šest hotelskih restorana i barova, uključujući signature restoran Cap Aureo, čija se jela uglavnom temelje na povrću, i Agli Amici s Michelinovom zvjezdicom.

No, pravi dragulj hotela Grand Park Hotel Rovinj je Àlbaro Spa & Wellness, proglašen kao jedan od najboljih spa centara u ovogodišnjem Red Best Spa izdanju. Prostire se na 3800 metara kvadratnih i najveći je takav centar u Istri.

Proteže se preko dvije etaže hotela, uključujući i prostor s tri vanjska bazena na vrhu hotela. Tu su tri saune, dvije parne prostorije s raznim temperaturama i posebnim aromatičnim programima, dva manja hladna bazena te prostor za tuširanje za potpuni termalni ciklus.

Zanimljivo je da je projekt izgradnje novog hotela ponovna, četvrta po redu suradnja Maistre i domaćeg arhitektonskog studija 3LHD, koji potpisuju arhitekturu rovinjskih hotela Lone, Adriatic i Mulini Beach plaže. Ovim najnovijim hotelom s pet zvjezdica zajamčeno je umjetničko, luksuzno iskustvo popraćeno autentičnim pričama i lokalnom kulturom. Naime, u projekt je uključen milanski studio Piera Lissonija - Lissoni Architettura, jedan od najcjenjenijih i najpoznatijih talijanskih dizajnera i arhitekata na svijetu, koji definira trendove u svjetskom produkt-dizajnu.

Pravila natječaja pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 15:14