STAN KOJI IMA SVE

Neodoljivo šarmantan stančić od 22 kvadrata

 

Vodimo vas u jedan tipični skandinavski uređeni interijer. Baš prema temeljima ovakvog stila uređenja, i u ovom malom stanu prevladavaju sive boje stopljene s toplim neutralnim nijansama, nekoliko biljaka koje su se smjestile u velikoj prostoriji okupanoj dnevnom svjetlošću. Raspored ovog stančića idealan je za kopirati jer na ovakav jednostavan oblik tlocrta možemo često naići.

Iako prevladavaju sivi tonovi, ovaj stančić od 22 kvadrata djeluje prostrano i ima zaista sve potrebno za život dvije osobe.

Kada zakoračimo u hodnik, s lijeve strane će nam se naći mala šarmantna kuhinja, a sam hodnik nas vodi ravno u prostor otvorenog tlocrta u kojem su se spojili dnevni boravak, spavaći i blagovaonski dio. Pokraj prozora smješten je mali stol s tri sjedeća mjesta. U sredini prostorije našao se kauč, a nasuprot njega svoje mjesto je našao prostran i udoban krevet. Kako bi sve zajedno izgledalo skladno i odavalo što prozračniji dojam, korištene su svijetle boje namještaja i ostalih dodataka. Sivi kauč i prekrivač na krevetu nadopunjeni su ukrasnim jastučićima i dekama, tako da različite teksture i uzorci stvaraju dojam udobnosti i dinamičnosti u interijeru. Mala kuhinja postavljena je u dio koji je dijelom zaklonjen zidom od hodnika, tako da krevet nije u potpunosti i direktno izložen kuhinji koja se često koristi.

Sve u svemu, u ovom šarmantnom stančiću ne nedostaje prostora za svakodnevni život, bilo da se radi o intimnoj oazi za odmor ili prostoru za druženja.








Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 12:10