Toplo gnijezdo

Nije jednosobni, a nije ni garsonijera. Ovo je stan od 27 kvadrata pun osobnosti i dobrih ideja

 HEMNET/
Kako postići toplinu udobnog gnijezda u manjem stanu koristeći hrabra rješenja pogledajte u ovom primjeru

Pratite li trendove u uređenju interijera sigurno ste primijetili da se u prostorima ističu elementi koji unose toplinu i neposrednost prirode, što nije lak zadatak. No, vlasnica ovog stana u tom je uspjela. Budući da se morala nositi s raznim izazovima i stan velik 27 četvornih metara pretvoriti u funkcionalan prostor, koristila je pragmatična rješenja, a u nastavku doznajte zašto nas je odabranim stilom, namještajem i dekorom ugodno iznenadila.

image
HEMNET/

Iako se mnogi vlasnici manjih stanova radije odlučuju za minimalistički stil uređenja jer stvara iluziju prostranosti. Ova vlasnica je osjećaj prostornosti postigla koristeći dobro postavljena ogledala, a ideju je minimalizama u startu napustila jer je željela stvoriti osjećaj zaštićenosti, udobnosti i gnijezda.

image
HEMNET/

Ovaj stan velik 27 četvornih metara smješten je u prostoriji koja je istovremeno kuhinja i dnevna soba s pregradom, te iza spavaćim djelom, koji unatoč veličini zrači osobnošću.

image
HEMNET/

Zidna obloga s patiniranim uzorkom drva u kombinaciji s industrijskim detaljima pun je pogodak.

image
HEMNET/
image
HEMNET/
image
HEMNET/
image
HEMNET/

Ostatak stana, ne baš garsonijere, ne baš jednosobnog, jednako je osoban kao i spavaća soba, daleko od čiste bijele boje i drveta koji često viđamo na sličnim mjestima.

image
HEMNET/
image
HEMNET/
image
HEMNET/

Postoji prava starinska duša u ovom dobro promišljenom interijeru, preplavljenom dragim predmetima i uspomenama. Čak i kad je svega previše, zapravo je svaki detalj pažljivo razmotren. Odličan spoj industrijskog, vintage i skandinavskog uređenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 12:20