Igraonica Malci

Nova lokacija za igranje i proslave rođendana u Zagrebu

U zagrebačkom kvartu Dubrava otvorena je igraonica Malci u kojoj su svi programi pod nadzorom pedagoga

NAZIV MJESTA: Igraonica Malci
ADRESA: Levanjska 2
RADNO VRIJEME: po dogovoru u terminima pon - pet 16 - 20 h, sub - ned 10-20 h
PRIMJER CIJENA: paket Mini malci - pon - čet 790 kn, pet - ned 890 kn, Paket Malci pon - čet 990 kn, pet - ned 1090 kn, paket VIP malci pon - čet 1390 kn, pet - ned 1490 kn
KONTAKT: 099/2489862

Današnja djeca sve češće žele slaviti rođendane u igraonicama i rođendaonicama, a taj su trend prepoznali Mateja i Matija, koji su u zagrebačkoj Dubravi otvorili šarenu igraonicu.

Igraonica Malci nedavno je otvorena u Donjoj Dubravi, a njezini vlasnici, Mateja Zorbas i Matija Kadojić, na taj korak odlučili su se nakon što im je prostor u kojem je bila njihova prva igraonica postao premalen. Kažu da su s novim prostorom uveli promjene u interijeru, ali i u poslovanju.

Rođendaonica i igraonica Malci proteže se na 150 četvornih metara, a imaju dvije prostorije, jednu za igranje, a drugu za konzumaciju jela i pića. U sobi za igranje nekoliko je sprava koje će zadovoljiti živahne klince. Tu je trampolin, zid za penjanje, dva ravna i jedan spiralni tobogan, vrtuljak te labirint. Cijela soba obložena je strunjačama pastelnih boja, pa nema opasnosti od ozljeda.

- Ispred igraonice imamo veliko dvorište na kojem planiramo postaviti dvorac, kao dodatnu vrstu zabave i jedan od naših načina ispunjavanja slavljenikovih želja - kažu Mateja i Matija.


Rođendaonica je namijenjena djeci od 3 do 10 godina, a vlasnici upravo rade na programu za tinejdžere od 11 do 15 godina. Ističu da su svi programi pod nazorom pedagoga.

- Djecu uvijek na oku imaju dva animatora pedagoške struke koji im nude mnoštvo društvenih i edukativnih igara primjerenih njihovoj dobi. Ovisno o broju djece, na rođendanu mogu biti tri animatora, zbog veće sigurnosti. Roditeljima smo osigurali popust u obližnjoj pizzeriji i parkiralište. U ponudi imamo tri glavna paketa i mnoštvo dodataka koje roditelji mogu uzeti neovisno o paketima - dodaju vlasnici.



Paket Mini malci sadrži dva sata zabave, dvije animatorice pedagoške struke za grupu do 20 djece, društvene i animacijske igre, kao i korištenje sprava, a u paket su uključene pozivnice za rođendan, grickalice, sokovi, torta te CD s fotografijama.


Drugi paket je Malci, a od mini varijante razlikuje se po dodatnom sadržaju jer su u Malcima uključena pizza, karaoke i vatromet na torti. U ponudi postoji paket VIP malci koji još uključuje facepainting, koktele, a igraonica se uređuje tematski, po želji slavljenika - u znaku crtića Frozen, Violette, Star Warsa i sl. Također, slavljenik dobije popularni folija-balon s brojem rođendana koji slavi.

Izvor: Magazin Like!

Foto: Neja Markičević/Hanzamedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 12:44