Nedjelja, 13.4.

Novi broj časopisa D

Danas na kioscima

Proljeće je super, ali proljetno čišćenje prava je muka. Onako uspavani, tromi od zimskih i hladnih dana, teško se koncentriamo na išta, a kamoli na pospremanje i brisanje prašine. No, što se mora, mora se. Zato smo odlučili olakšati si taj zadatak i prikupiti najbolje savjete, ideje i trikove za brz i bezbolan proljetni makeover. Donosimo vam više od 100 genijalnih savjeta kako efikasno čistiti. Naravno, nismo zaboravili ni nadolazeće blagdane, pa smo brže bolje pohitali u domaće trgovine kako bi iz prve ruke doznali kakve su uskrsne dekoracije u trendu (strama 61).

Lijepi interijeri neiscrpna su nam inspiracija i u ovom broju, pa smo tako posjetili fantastičnu kuću na otoku Krku i stan s najljepšim pogledom u Zagrebu.

Imamo i novitet u D&D-u: rubriku koja istražuje sve ljepote vrtova, balkona i terasa. Za početak našeg druženja na otvorenom vodimo vas u najzeleniji balkon u metropoli i opuštajuću zelenu oazu podno Velebita.

Učimo vas i kako izraditi vertikalni vrt od paleta te od starog kredenca napraviti savršenu posudu za omiljene biljke.

Svoje komentare, pohvale i kritike šaljite nam na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:25