Ne propustite

Novi broj časopisa D&D pronađite na kioscima JOŠ DANAS (ponedjeljak, 24. siječnja)

 Novi broj D&D-a na kioscima je u nedjelju
Naslovnicu krasi kuća za odmor u zaselku mjesta Crni lug u Gorskom kotaru

Za siječanj kažu da je najdepresivniji mjesec u godini. Uglavnom bismo se tješili da je riječ o kratkotrajnoj bezvoljnosti i emocionalnoj ispražnjenosti nakon blagdana, ali svjesni smo da velik utjecaj na naše psihičko (i fizičko) stanje ima i neizbježna situacija s pandemijom, kojoj se nikako ne nazire kraj. No, mi smo odlučili pozitivno gledati naprijed te vas odmah na početku 2022. godine potaknuti na promjene i predložiti kreativne ideje uz koje ćete se u svojim domovima osjećati ugodnije i motiviranije.

image
Posjetili smo i moderan stan u Zagrebu u kojemu vladaju elegancija i profinjenost

Stoga smo za prvi ovogodišnji broj časopisa Dom&Dizajn istražili što nas novo očekuje u svijetu interijera u 2022., kako će nove tehnologije i materijali utjecati na naše domove i koji će trendovi dominirati. Naime, poznato je da prostori u kojima provodimo najviše vremena znatno utječu na naše raspoloženje, a malim preinakama u domu moguće je pozitivno utjecati na svoje emocije, razinu energije i produktivnost.

image
Bosnic+Dorotic

Kuća s naslovnice, pak, priziva na prijeko potreban zimski odmor i punjenje baterija. Zamislite samo buđenje s pogledom na šumu! Prava idila... Posjetili smo i dva suvremeno uređena stana u kojima vladaju elegancija i profinjenost, a nalaze se u Zagrebu i na otoku Krku.

image
Napokon smo dočekali sniženja u domaćim trgovinama te pronašli hit-komade za kojima smo mjesecima patili

Također, siječanj je mjesec rezerviran za sniženja u domaćim trgovinama. Tako smo napokon dočekali popuste i pronašli hit-komade namještaja i sitnice za dom, za kojima smo mjesecima patili.

image
Novi broj D&D-a na kioscima je u nedjelju

D&D se može kupiti u nedjelju 23. siječnja u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim. Ne propustite najčitaniji magazin o arhitekturi, dizajnu i stanovanju u Hrvatskoj. q

Lijevo:

Dolje: Posjetili smo i moderan stan u Zagrebu u kojemu vladaju elegancija i profinjenost

Sasvim dolje: Napokon smo dočekali sniženja u domaćim trgovinama te pronašli hit-komade za kojima smo mjesecima patili

​​

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 10:09