NE PROPUSTITE 

Novi broj magazina D&D: JOŠ DANAS (ponedjeljak, 23.11.) potražite na kioscima

Novi broj magazina D&D
Vodimo vas u divne stanove u Međimurju i Osijeku te senzacionalnu kuću pokraj Imotskog, a otkrivamo i sve o dnevnim boravcima

Jesensko izdanje magazina D&D - Dom i Dizajn još danas (ponedjeljak, 23. studenoga) možete pronaći na kioscima uz Jutarnji list, a novi broj na čak 84 stranice donosi pregršt zanimljivih tema koje će vam pomoći da brzo, lako i povoljno pretvorite svoj dom u najtopliju oazu u ovim hladnim danima.

image
Donosimo ideje kako se ušuškati u vlastitom domu
Berislava Picek/Cropix

Tako smo u našem studiju složili nekoliko inspirativnih scenografija kao prijedlog kako i čime "ušuškati" svoj stan ili kuću, što vam sve za to pritom treba, a potrudili smo se i sugerirati vam koje knjige će najbolje pasati vašoj duši u ovim tmurnim danima. Neka sezona "stay at home" počnei neka bude ugodna i udobna.

Kao temu broja odabrali smo aktualnu temu makeover dnevnih boravaka kroz godinu. Sa stručnjacima smo razgovarali o tome koliko su se naši boravci promijenili od 50-ih godina do danas, koji su trendovi kada vladali, što je obilježilo određeno razdoblje i kakav namještaj smo voljeli u kojem vremenu. Doznali smo puno zanimljivih informacija koje ćemo vrlo rado podijeliti s vama.

image
Tom Dubravec/Cropix

I ovaj mjesec vodimo vas u najljepše hrvatske stanove i kuće: u suvremenu vilu pokraj Imotskog, topli obiteljski stan kod Čakovca i originalan prostor s dizajnerskim potpisom u Osijeku. I u ovom broju arhitekti odgovaraju na vaša pitanja i sugeriraju kako da od svog doma prostorno izvučete maksimum i unaprijedite ga. No, ni to nije sve.

U domaćim i stranim trgovinama pronašli smo najljepše jastuke, krznene komade i dekoracije, televizore i predmete s motivom jelena.

Od ovog broja predstavljamo vam i novu rubriku radnog naziva - dizajnerske ikone u automobilskoj industriji. Naša prva zvijezda je autoikona iz Amerike - Ford Mustang. Otkrivamo sve o tom kultnom automobilu, kako su ga dizajnirali, tko je sve radio na njemu, koje kontroverze i zanimljivosti se vežu uz njegov razvoj te u kojim filmovima ste ga sve imali priliku gledati. Sigurni smo da ćete uživati u novoj rubrici i naučiti nešto novo.

Novi broj magazina D&D - Dom i Dizajn na kioscima će biti još danas (ponedjeljak, 23. studenoga). Ne propustite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 20:13