Danas u prodaji

Novi broj vašeg omiljenog magazina D&D i danas (18.10.) je na kioscima

 D&D
U velikoj temi broja autorice uspješnih Instagram profila otkrivaju svoje male tajne i trikove kojima se služe

Koliko ste se puta zapitali kako je moguće da sve blogerice i influencerice imaju besprijekorno uređene interijere, a vi pritom ne uspijevate dobiti niti jedan dobar kadar svojeg doma? Bez brige, niste jedini. Stoga smo kontaktirali domaće autorice uspješnih profila na popularnoj društvenoj mreži, koje su nam otkrile svoje male tajne i trikove o fotografijama koje objavljuju, a donosimo i savjete naše poznate fotografkinje Berislave Picek kako usavršiti svoje uratke, oduševiti pratitelje i zaraditi "like".

Sigurni smo da će vam ova tema broja biti zanimljiva i inspirativna, a u listopadskom broju magazina D&D koji će na kioscima, uz Jutarnji list biti u nedjelju, 17. 10., vodimo vas i u dvije divne kuće - jednu na Krku, a drugu u Istri, koje će vas oduševiti interijerom, eksterijerom i pričom o njihovom nastanku, koju su nam ispričali njihovi vlasnici i arhitekti te dizajneri koji su ih radili.

Ne propustite najprodavanije i najčitanije izdanje o arhitekturi i dizajnu u Hrvatskoj

U novom broju magazina D&D pozabavili smo se i temom modularnog, transformer namještaja koji se pokazao vrlo korisnim u domovima kojima nedostaje kvadrata, ali i domovima čiji vlasnici vole, brzo i jednostavno, mijenjati izgled svog doma, ovisno o potrebama i željama. Gdje i po kojim cijenama kupiti takve komade namještaja u Hrvatskoj, saznajte u našoj fotopriči u novom broju magazina D&D - Dom i Dizajn.

No, to, naravno, nije sve. Posjetili smo i moderno uređen IT ured na 20. katu nebodera, s kojeg se pruža fascinantni pogled, učimo vas, korak po korak, kako izraditi dekoraciju u makrame stilu, a u shopping sekciji otkrivamo gdje možete kupiti najudobnije fotelje, najbolje kućne satove i proizvode za dom u lijepim jesenskim bojama

To, ali i još puno toga aktualnog i atraktivnog, čitajte u nedjeljau 17. 10. u novom broju magazina D&D - Dom i Dizajn!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 21:43