Čestitamo pobjednicima!

NOVI DOM I DIZAJN DANAS NA KIOSCIMA Odabrane su dvije najljepše dnevne sobe!

Napokon smo dočekali! Prema ocjenama stručnog žirija, na našem velikom nagradnom natječaju “Biramo najljepši dnevni boravak u Hrvatskoj” pobijedio je boravak u stanu Nine Dolanjski i Marka Bosnara u Zagrebu!

Nagradu publike, pak, osvojio je boravak u modernoj istarskoj vili obitelji Milotić. Čestitamo pobjednicima!

Time smo priveli kraju naš veliki nagradni natječaj koji traje od rujna u organizaciji s našim dugogodišnjim partnerom Vipnetom, uz suradnju s najboljim hrvatskim arhitektima koji su žirirali pristigle radove. Paralelno s njihovim ocjenjivanjem, podsjetimo, glasovali su i čitatelji našeg portala www.domidizajn.hr. Finalni poredak prema ocjenama žirija i čitatelja saznajte sutra u najčitanijem magazinu za uređenje doma u ovom dijelu Europe - Dom&Dizajn.

U velikoj temi broja pozabavili smo se ugradnjom saune te osmišljavanjem wellness i spa kutka u vlastitom životnom prostoru, a posjetili smo i odličnu kuću za odmor kod Bosiljeva i totalno otkačeni stan u Zagrebu. Tema velikog editorijala je muški stan, a tu su i naše standardne shopping-rubrike s najboljim stvarima iz domaćih trgovina.

Sve prijedloge, pohvale i kritike šaljite nam i dalje na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:55