DIVAN OBITELJSKI STAN

Novi dom mladog bračnog para u Sv. Ivanu Zelini

 

Veliki dnevni boravak, kamin u kuhinji, ostakljeno pročelje, prozračan ured ... samo su neke od želja investitora, koje tvrtka Gradečki projekt d.o.o. već više od 20 godina završava gotovim projektnim rješenjima. U svom bogatom portfelju ova tvrtka broji nekoliko stotina realiziranih stambenih, gospodarskih i poslovnih objekata diljem Republike Hrvatske, i to prvenstveno zahvaljujući stručnom timu okupljenom unutar tvrtke, ali i kooperantima s kojima već godinama surađuje. Potpuna posvećenost klijentu, iskustvo i ekspertiza na području arhitekture, dizajna, graditeljstva, energetske obnove i drugih popratnih djelatnosti poput projektnog nadzora, jamče kvalitetu njihovih projekata koje možete pogledati ovdje.

Ova mala dinamična tvrtka sa sjedištem u blizini Sv. Ivana Zeline, pretvara želje, potrebe i mogućnosti investitora u stvarne kvadrate, a kako to u konačnici izgleda donosimo u ovom članku. Riječ je o realiziranom stambenom projektu u okviru obiteljske kuće za mladi bračni par.

- Za vrijeme gradnje kuće mladi bračni par nam se obratio za pomoć oko uređenja stana, što je bilo savršeno vrijeme da poradimo na rasporedu svih instalacija i prije završetka grubih građevinskih radova definiramo sve detalje novog stambenog prostora, priča nam projektni tim tvrtke.

- Glavne smjernice investitora bile su vrlo jednostavne. Željeli su moderan, prozračan i svijetli stan, uz nekoliko zadanih komada namještaja te kvalitetnu rasvjetu, koju će moći prilagoditi svojim aktivnostima i različitim scenarijima - od jake rasvjete za kuhanje ili pospremanje prostora do intimne i ambijentalne pozadinske, idealne za druženje s obitelji i prijateljima, ili gledanje filmova, doznajemo iz tvrtke.

Stan se sastoji od otvorene dnevne zone u kojoj ova mlada obitelj provodi najviše vremena, a uključuje dnevni boravak opremljen velikom kutnom garniturom, moderno opremljenu bijelu kuhinju oblika slova U s malim šankom i blagovaonski stol za smještaj osam osoba. Kolorit prostora usklađen je s koloritom vizura koje se otvaraju kroz velike staklene stijene, čineći prostor ugodnim za boravak, a bijela je boja upotpunjena zelenim biljkama i detaljima, koji unose svježinu i dinamiku u prostor. Svijetla boja drva, sivi i bež detalji u savršenom su omjeru, nenametljivi i oku ugodni te zaslužni su stvaranje toplog prostora ugodnog za život.

Kupaonica i spavaća soba odvojene su prostorije i nalaze se u intimnom dijelu kuće s pogledom na vrt, a svojim su dizajnom usklađene s ostatkom stana.

Više na www.gradecki-projekt.hr

Foto: Gradečki Media & My Way Production

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:54