COOL MJESTO

Novi Nord salon u samoborskom trgovačkom centru

Kreirajte kupaonicu ili kuhinju uz pomoć virtualne stvarnosti

Novi Nordov izložbeno-prodajni salon, službeno otvoren nedavno u Samoboru na adresi Bleiburških žrtava 1, po mnogočemu je jedinstven u Hrvatskoj. Trgovina se nalazi u samoborskom trgovačkom centru, čime je prva takvog asortimana u jednom trgovačkom centru.

Želeći se čim više približiti kupcima te im ostvariti što jednostavniju i ugodniju kupovinu, Nord je u suradnji s agencijom Brigada kreirao rješenje za nove Nord maloprodaje koje osim vrhunskih proizvoda za kupaonice i kuhinje, inovativnog prodajnog koncepta na domaćem i širem tržištu, nudi i potpuno nove usluge poput virtualne stvarnosti.

Inovativni prodajni koncept sadrži središnju zonu koja je savjetnički centar u kojem kupac uz pomoć prodajnog osoblja može kreirati 3D prikaz vlastite kupaonice ili kuhinje i ući u njega uz pomoć VR tehnologije. Uokolo njega organizirani su svi ostali odjeljci, raspoređeni na način da prirodno vode kupca kroz cijeli proces opremanja kupaonice ili kuhinje. Kupac, ovisno o znanju, može i ne mora ulaziti u interakciju s prodajnim osobljem.

Osim virtualne stvarnosti, jedna od novosti je i usluga montaže - kada, slavina, tuš-kabina, kupaonskog namještaja i kuhinja kako bi kupci sve mogli pronaći na jednome mjestu. I što je najvažnije, prostor nije pretrpan proizvodima.
Uskoro će biti otvorena i trgovina na Zagrebačkoj cesti u Zagrebu, a potom će se sve maloprodaje malo-pomalo mijenjati, tj. “presvlačiti” u novi izgled.

Foto: Boris Kovačev/Hanza Media, Nord

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 01:55