Salon ljepote

Novo mjesto koje oduševljava sofisticiranim holističkim pristupom - Kalmar Hair & Skin Boutique

 Matea Smolčić Senčar
Umirujući rituali, zdravlje, njega i savršen ambijent u koji ćete se zaljubiti

Saloni ljepote su oduvijek bili idealno mjesto za bijeg od stvarnosti i ubrzane svakodnevice. Oni su poput oaza u kojima vrijeme jednostavno stane, a zasluženo opuštanje počinje. Iz njih se izlazi s osmijehom na licu, a osjećaj nakon omiljenog tretmana je neprocjenjiv. Svaka žena pomno bira osobu koja će njegovati njezinu kosu, nokte ili tijelo.

image
Matea Smolčić Senčar
image
Matea Smolčić Senčar
image
Matea Smolčić Senčar
image
Matea Smolčić Senčar
image
Matea Smolčić Senčar

Novootvoreni Kalmar Hair & Skin Boutique je upravo takvo mjesto, u njega se vrlo lako zaljubiti. Osim što se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji, točnije u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, svojom vrhunskom ponudom, privlači brojne zadovoljne klijente te je vrlo brzo postao novo omiljeno mjesto gdje kosa, nokti i koža imaju poseban tretman – svaki put.

image
Matea Smolčić Senčar
image
Matea Smolčić Senčar

Prekrasan i iznimno fotogeničan interijer već na prvi ulazak oduševljava. Ugodni tonovi tamno zelene boje djeluju smirujuće, a svaki je detalj unutar salona pomno biran, kako bi se svaki posjetitelj osjećao „kao kod kuće“. Vrhunska usluga i ponuda koju nudi Kalmar Hair & Skin Boutique je raznolika. Osim njege, šišanja, bojanja i stiliziranja kose, aduti Kalmara su i besprijekorna manikura, pedikura i depilacija, a ukoliko poželite profesionalan make up i za tu uslugu možete rezervirati svoj termin. Wellnes oaza za kosu, pruža potpuno osjetilno i ugodno iskustvo u kojemu uživa svih 5 osjetila.

image
Matea Smolčić Senčar
image
Matea Smolčić Senčar
image
Matea Smolčić Senčar

Upravo raznolika ponuda i poseban pristup, ono je što ovaj prekrasan Boutique čini toliko poželjnim, jer na jednom mjestu, svaka žena može dobiti kompletnu uslugu i izaći iz njega osvježena, njegovana i ono što je najvažnije – zadovoljna. Ono što je još bitnije za istaknuti je upravo taj sofisticirani holistički pristup, gdje osim fizički prekrasne kose, dobijete i doživite potpuno umirujući ritual, koji lako prelazi u naviku.

Opatijska ulica 9 u Rijeci, adresa je na kojoj je moguće pronaći sve što je potrebno za sreću i još malo više. Za više informacija i novosti, možete posjetiti i službenu Instagram stranicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 08:47