67 ČETVORNIH METARA

Obiteljski stan s najslađim malim zelenim balkonom

Što dobijete kada spojite neutralne, zemljane boje, ljubitelje biljaka i prostor od 67 kvadrata? Predivan stan u kojem je sve tako prirodno i opuštajuće

Upravo je takav interijer jedne švedske obitelji. U ovih 67 četvornih metara, odmah nakon što prođemo jedan klasično uređeni hodnik, zakoračit ćemo u prostranu prostoriju otvorenog tlocrta u kojoj se nalazi mnogo detalja, zelenila i to u radnom, dnevnom, kuhinjskom i blagovaonskom dijelu. Malo tamniji parket poslužio je kao odličan temelj za bijele zidove i police te tamniji sivi i drveni namještaj. Otvorene police u dnevnom boravku i kuhinji ovom stanu daju na toplini doma tako da se odmah može vidjeti da ovdje živi jedna obitelj.

Iz velike prostorije ulazi se odmah u obje spavaće sobe. Spavaća soba bračnog para jako je mala, ali ima izlaz na balkon koji je prava mala zelena oaza. Lampice, stolić i dva mala stolca s dodatkom zelenila izgledaju kao savršeno mjesto za ispijanje kave kada je vrijeme za to pogodno. Dječja soba također je mala, ali taman toliko da u nju stanu krevet i dva ormara za pohranu stvari. Ono što nam se posebno svidjelo u ovoj sobi je kutni prozor, koji također krasi zelenilo.

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 09:11