RURALNI DOM

Obnova 150 godina stare seoske kuće u podnožju planine, a ipak samo 10 minuta od mora

 boutiqe-homes.com
Naslonjen na kameniti obronak brda u sušnom obalnom zaleđu, ovaj obnovljeni ruralni dom nudi autentični doživljaj lokacije

Smještena u podnožju planine Sierra de San Bartolome u zaseoku Betis, ova renovirana seoska kuća od 90 metara četvornih udaljena je samo nekoliko minuta od legendarnog starog grada Tarife i vjetrovite obale. Doznajmo kako je kuća stara preko 150 godina, a obnovljena je na način da otkriva svoje stare kosti u iznimno debelim zidovima, upečatljivim stropovima s drvenim gredama. Stropovi od trske daju ovoj seoskoj kući karakterističan obalni ugođaj, zajedno s organskim ukrasima kao što su posteljina i jedinstveni detalji inspirirani surfanjem. Kombinirajući more i planinu u privilegiranom okruženju samo 15 minuta od plaža Tarifa i Bolonia, kuća je pravo utočište za planinare/penjače ili suncem okupana koliba za surfanje.

image
boutiqe-homes.com
image
boutiqe-homes.com
image
boutiqe-homes.com

Naslonjen na kameniti obronak brda u sušnom obalnom zaleđu divljeg prirodnog parka Tarife, ovaj obnovljeni ruralni dom nudi autentični doživljaj lokacije. To je utočište usklađeno s planinskim ritmovima, ali samo nekoliko minuta od poznatih sportova na vjetru i vodi koji su popularizirali ovu jedinstvenu dvostruku obalu gdje se Atlantik susreće s Mediteranom. Mirno ruralno okruženje dodatni je bonus ovom prekrasnom domu, gdje još uvijek lutaju ptice grabljivice, koze, magarci i domaće životinje.

image
boutiqe-homes.com
image
boutiqe-homes.com
image
boutiqe-homes.com
image
boutiqe-homes.com

Kuća se rasprostire na dvije etaže, ali ne cijelom kvadraturom. Sastavljena od više manjih volumena koji su postavljeni kaskadno, druga etaže se uzdiže samo iznad jednog dijela i predviđena je za spavaće sobe. Dok je prva etaže rezervirana za niz prostora za odmaranje i izležavanje te čak dvije kuhinje, jednu manju u crnoj boji i veću u svijetloj boji drva.

image
boutiqe-homes.com
image
boutiqe-homes.com
image
boutiqe-homes.com
image
boutiqe-homes.com

Prirodni materijali i teksture u interijeru stvaraju opuštenu atmosferu, a vanjski dio kuće poziva vas da ostanete na lokaciji i uživate miru i privatnosti pokraj prekrasnog bazena i ugodno namještene terase pored njega. Iako je sama lokacija vrlo atraktivna, ambijent koji je stvoren u vanjskom i unutarnjem dijelu kuće jednostavno vas poziva da svaki trenutak provedete tu bez potrebe da odlazite negdje drugdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:28