Lijepi moderan dom

Odličan makeover stana

Pogledajte kako je ovaj interijer nakon makeovera zasjao u punom sjaju

Donosimo vam primjer izvrsno renoviranog interijera, za koji možemo reći da je nakon makeovera zasjao u svom punom sjaju, prvenstveno zato što je pametno iskorišten sav potencijal prostora. Glavni cilj makeovera bio je stan modernizirati, ali tako da se zadrže veći dio postojećih elemenata uređenja poput izvornog tlocrta i kamina. Pritom je restauriran i dio namještaja, a kombinacija modernog i boho stila pokazala se kao pun pogodak.

Glavni detalj koji se ističe u dnevnoj sobi je zid oko kamina obložen tamnim pločicama.

Pažljivim odabirom boja i materijala različitih tekstura tvrtka Amber Intriors koja stoji iza makeovera dobiven je moderan izgleda interijera, koji je u isto vrijeme udoban i funkcionalan. Otvoren tlocrt dnevne zone koja se sastoji od kuhinje, blagovaonice i dnevne sobe definirana je tamnijim većim komadima namještaja, pa cijeli prostor i dalje funkcionira kao cjelina. Korištenjem svijetlih nijansi boja dnevna zona je u potpunosti promijenila izgled.

Za kuhinju su odabrane tamne fronte s otvorenim policama.

U manjoj kupaonici zidovi su obojeni u bijelo kao i u ostatku stana, dok su na pod postavljene pločice s crno-bijelim geometrijskim uzorcima.

U velikoj kupaonici na pod su postavljene tamnosive pločice, a na zid svijetle, a cijeli je prostor dodatno osvježen bakrenim zidnim lampama.

Ovaj makeover krije zaista jako puno kreativnih rješenja, a rezultat je više neko sjajan, zar ne?

Izvor: amberinteriordesign.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 05:33