Raj za dvoje

Odličan mali stan za moderne ljude

 

Mali stanovi često su pravo carstvo bijele boje iz svima poznatih razloga. Bijela boja stvara dojam prozračnosti i širine, vizualno povećava prostor i čini ga svježim i opuštajućim. No, to ne znači da je bijela boja jedini izbor za prostore na malo kvadrata!


Dobro odabrana izražajna boja, zanimljivi uzorci i kvalitetni materijali u malom stanu puno će lakše doći do izražaja, a pomoći će vam stvoriti impresivan prostor. Ukrajinski stan koji možete vidjeti na fotografijama nalazi se u mjestu Lavov i osmišljen je za samca ili mladi par. Već vas s ulaza dočekuje prekrasna plava boja koja unosi i vedrinu i staloženost u prostor.




Osim odvojene kupaonice, centar stana jedinstvena je prostorija u kojoj su stvorene različite zone. Kuhinja s visokim blagovaonskim stolom, spavaća zona odvojena tek uskim policama, kutak za čitanje i kutak za rad raspoređeni su tako da se prostor doima i dalje otvoreno i slobodno.



U stanu dominira spomenuta plava dok je za ostatak uređenja odabrana paleta neutralnih nijansi. U prostoru pažnji privlače i parket s uzorkom riblje kosti te zid prekriven bijelom opekom koji unose teksturu i dinamiku u ovaj šarmantni mali interijer.



Izvor: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 23:57