Moj omiljeni kutak..

Omiljeni kutak Anite Jurić: Mjesto u domu gdje nastaju svi njeni zanimljivi proizvodi

 Take Tha Break
Ova 30-godišnja diplomirana ekonomistica prije tri je godine pokrenula brend Take Tha Break

Zasigurno ste primijetili proizvode brenda Take Tha Break, od totalno simpatičnih i otkačenih jastuka s ilustracijom grudi, preko jastučnica tropskog printa pa do najnovije “TAKEeverything” torbe od lana. Njih je osmislila Anita Jurić, 30-godišnja diplomirana ekonomistica iz Vinkovaca, koja se prije tri godine preselila u Split i pokrenula posao. U svojem domu pokazala nam je omiljeni kutak, a riječ je upravo o radnom prostoru u kojem nastaju svi njeni zanimljivi proizvodi.

image
Take Tha Break

- S obzirom na to da imam sreću raditi ono što volim, vrlo brzo sam se iz poslovnog prostora preselila kući. Pa kad već radim što volim, onda mogu izabrati raditi ga gdje hoću - kaže i dodaje kako joj je, iako voli život u Dalmaciji i crpiti inspiraciju u prirodi, ljudima i njihovim životnim navikama, najdraže doći kući.

- Obožavam premještati, namještati i dekorirati sve prostorije u stanu, ali radni prostor je moje utočište i oaza mira. Tamo sam po cijele dane, ali doslovno. Trudim se organizirati ga po redoslijedu proizvodnog procesa. Tu i početak i kraj svega. Svako jutro za tim stolom planiram što ću taj dan odraditi. S obzirom na to da gotovo sve i dalje sama radim, organizacija mi je jako bitna. Na ovom mjestu imam pogled na završene proizvode, pa to i poticajno djeluje na mene. Budi u meni osjećaj zadovoljstva i potrebu da sama sebi svaki dan kažem BRAVO - kaže.

Unatoč dobroj organizaciji, smije se, lako se stvori i kreativni kaos, no to je još više inspirira da stvara nove proizvode.

image
Take Tha Break

RADNI PROSTOR

“UNATOČ DOBROJ ORGANIZACIJI, ZNA ZAVLADATI KREATIVNI NERED, KOJI ME DODATNO INSPIRIRA. A U OVIM LUDIM VREMENIMA DOBRO DOĐE I MOTIVACIJSKA PORUKA NA ZIDU”

U ovom kutku nalazi se Anitin trenutno najdraži komad namještaja - fotelja od ratana.

- Toliko je fotogenična i prekrasna da sam ju s terase odlučila premjestiti u radni prostor jer nema smisla da čeka iduće ljeto da bi se ponovno koristila - kaže.

Tu je i jednostavan radni stol s drvenom pločom od bambusa koji unosi toplinu u prostor. Detalje, pak, često mijenja.

- Trenutno sam u izradi blagdanske kolekcije, tako da su proizvodi koji su u tom momentu aktualni ujedno i dekoracija ovom kutku - kaže Anita.

Što se tiče zidnih dekoracija, trenutno se tu nalazi natpis “you can”, a u ovom ludom vremenu u kojem se nalazimo motivacijska poruka uvijek dobro dođe.

- Vrlo vjerojatno će se tu već za koji dan naći neki drugi natpis ili slika, jer u slobodno vrijeme volim i slikati akrilnim i akvarel bojama. Volim maksimalizam do te mjere da sam u uređenju vrlo često na granici pretrpanog prostora koji izgleda kao kič i nered. Ali upravo iz tog razloga u mom omiljenom kutku nema puno namještaja, osim onog koji je nužan za izlaganje i odlaganje proizvoda. Moram priznati da sanjam o duplo većem prostoru u koji ću smjestiti i komade namještaja koji već dugo čekaju da ih preuzmem. I onda ću vas ugostiti u svom novom prostoru - kaže. S nestrpljenjem iščekujemo!

Anitu možete pratiti na: web stranici takethabreak.com, IN @take_tha_break i FB @takethabreak

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:10