moj omiljeni kutak..

Omiljeni kutak Mirele Vučić iz brenda Iskrica: Središnji dio doma omiljeno je Mirelino mjesto

 Iskrica
Mirela voli sjediti na, kako ona kaže, veličanstvenom “emerald velour” tabureu sa zlatnim postoljem

Sigurno ste već naletjeli na simpatične personalizirane, ručno oslikane i dosjetljive otirače - “CROtirače” domaćeg brenda Iskrica. Osmislila ih je Mirela Vučić, svestrana poduzetnica, a iako je nutricionistica po struci, vodi ju strast izrade i dorade predmeta za kućanstvo i širu primjenu.

- Brend Iskrica dizajn nastao je iz nezaustavljive želje za kreativnim oduškom i ljubavi prema detaljima. Vjerujemo u okruženje onim što volimo i stvarima koje pozitivno utječu na naš život - kaže nam Mirela, a tim se načelom vodi i u svojem domu.

- Moj najdraži kutak u domu je onaj u kojem provodim najviše vremena - dnevni boravak. On je, kao životni prostor, ujedno i odraz moje osobnosti i trenutnih osjećaja. Često se u njemu mijenjaju detalji, teksture, boje i postavi, no njegova baza uvijek je ista, stabilna i spretno trpi sve varijacije koje su mu predodređene - kaže kreativna Mirela.

image
Iskrica

“Dnevni je boravak odraz moje osobnosti i trenutnih osjećaja te se stalno mijenja”

Baza je minimalistička kutna garnitura iz Lesnine, a iz Emmezzete je Mirela nedavno nabavila, kako ona kaže, veličanstveni emerald velour tabure sa zlatnim postoljem, koji je dugo željela.

- U taj prostor, uz dobru svijeću, cvijeće, granu pamuka, eukaliptusa ili pampasa, namjerno zalutaju i vintage stvari koje imaju svoju priču ili su toliko divne da bi bilo šteta da padnu u zaborav. Kada jutra nisu hektična i užurbana, nezaobilazan je početak dana uz ambijentalnu glazbu, topli napitak i voljenu osobu - priča nam romantična kreativka, koja je u 2020. lansirala i novi proizvod u sklopu svog brenda.

- Tražeći iskru u nepredvidljivoj 2020. godini, svoju smo kreativnost pretočili u inspirativne šalice Iskrica, od kojih jedan primjerak držim i na ovoj slici. Prvi primjerci ručno su oslikani u ovom sigurnom i opuštajućem kutku doma, gdje često započinju sanjarenja i nove ideje. U slobodno vrijeme tu se održavaju druženja s dragim ljudima, planiranja, slušaju podcasti i edukacije, a u večernjim satima promišljaju i harmoniziraju postupci i životni pristupi - ističe Mirela.

U prostoru, osim garniture, pozornost privlači i velika zidna galerija s fotografijama uspomena, osobito poster topografske karte Zagreba s oznakom mjesta gdje započela romantična priča Mirele i njezina supruga, koji je ova kreativna poduzetnica sama izradila.

- Prostor koji se prilagođava i preobražava ovisno o prilici i godišnjem dobu i ovog će proljeća, sigurna sam, radosno prigrliti budućeg člana obitelji. U njemu ćemo imati puno toplih trenutaka za pamćenje - zaključila je Mirela Vučić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 15:05